17.6.2017

Elämänmuutoksia
Noniin, elikkäs. Onkohan tulossa pitkä postaus?

Meillä tuli Juuson kanssa huhtikuun lopussa täyteen 8 vuotta. Kyllä, kahdeksan (!!) Vuosipäivää vietimme Haikon kartanossa eikä vielä silloin ollut tiedossa se muutos, joka oli tulossa. Päätin tästä kirjoittaa nyt siksi, kun edellisen postaukseni rahapäiväkirja herätti hieman ihmetystä. Miksi puhun vain itsestäni, miksi ostan ruokaa nähtävästi vain itselleni? Emmekö Juuson kanssa enää tee mitään yhdessä?

Tosiaan, Juuso muutti muutama viikko sitten ulkomaille. Long story short: hän sai todella mielenkiintoisen työtarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Kyseessä on ruotsalainen pörssiyhtiö, joten hän tekee nyt työtä Tukholmassa sekä Maltalla, ja juuri tällä hetkellä hän on Maltalla. Tämän enempää en ala täällä toisen ihmisen työstä kertomaan, toivottavasti ymmärrätte.

Tämä on kyllä tosiaan pieni elämänmuutos, kun olemme kuitenkin viisi vuotta asuneet yhdessä. Itse en ole esimerkiksi ikinä asunut yksin. Nyt sitten parin viikon varoitusajalla alkoi yksinelo sekä kaukosuhde, ja totuttelemista tietenkin on :D Pakko sanoa, että yleisesti ottaen kaikki sujuu oikein hyvin. Mä jäin siis asumaan meidän asuntoomme keskustaan ja Juuson palkannut firma maksaa hänen asumistaan nyt alussa.

Yksin asuminen on asia, jota olen aina halunnut kokeilla mutta mihin ei ole oikein koskaan tullut sellaista luonnollista mahdollisuutta. Tähän mennessä yksin asuminen on sujunut oikein hyvin ja pitkien, sosiaalisten työpäivien jälkeen on ihana olla vaan rauhassa kotona. Toisaalta näen usein kavereita, joten yksinäistä oloa ei ehdi tulemaan. Myös tämän kaukosuhteen alku on sujunut hienosti. Yhteyttä on helppo pitää kun aikaeroa ei ole kuin se yksi tunti, ja yleensä viestittelemmekin pitkin päivää ja illalla ennen nukkumaan menoa soittelemme joko Skypellä tai whatsapp-puhelun. On se vaan helppoa kun sekunissa saa toisen kiinni, vaikka missä päin maapalloa luuraisikin. :)

Tiedostin kyllä heti alussa, että kaukosuhde voi olla haastavaa, ja varmasti niitä haasteita tuleekin vielä. Olemme kuitenkin aina, ihan alusta asti, olleet sitä mieltä, että omien haaveiden perään saa ja pitää lähteä. Parisuhde ei saa estää omaa urakehitystä. Tämä kaipuu toista kohtaan on vaan syventänyt tunteita ja varmuutta suhteen kestävyydestä. Oon niin ylpeä Juusosta ja varma meistä, sekä onnellinen siitä, että olemme molemmat löytäneet työpaikat joista nautimme.

Täällä blogissa tuun varmasti kirjoittamaan vielä erikseen etäsuhteesta sekä yksin asumisesta, eli näistä molemmista uusista asioista mulle. Toivottavasti nämä aihealueet teitä kiinnostaa. Tämä postaus saattaa vaikuttaa enemmän sellaiselta ilmoitusluontoiselta, ja myöhemmin sitten avaan enemmän niitä fiiliksiä ja tarkempia kuulumisia.

Mä lähden juhannuksen jälkeen Maltalle puoleksitoista viikoksi Meillä on paljon kivoja suunnitelmia siellä jo tiedossa mutta myös sitä rentoa yhdessä oloa. Juuso on tuon koko ajan tietenkin myös siellä, ja meillä on ihana kämppä siksi ajaksi meren lähettyvillä keskustassa. Ei malteta odottaa ja joka ilta lasketaan päiviä että nähdään <3


Tälläisiä uutisia tällä kertaa. Kaikki kannustavat sanat ovat erittäin tervetulleita ja toivottavasti aihealueen kirjoitukset kiinnostavat, koska niitä varmaan tulee! :) Huomenna lähden kuitenkin siskoni kanssa lomalle Budapestiin, ja olen ajoittanut postauksen reissun ajaksi. Palaan kuitenkin heti palattuani tänne taas kirjoittelemaan. Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitos että olette siellä <3

32 kommenttia:

 1. Hmm, en tiiä mitä tähän pitäs kommentoida nyt. Tavallaan oon tosi tsemppaava, ja sitä yritän toki nyt ollakin, mutta tavallaan myös että etäsuhde on kyllä haaste. Itse seurustelin ensimmäistä kertaa aaaaaikoja sitten ja elettiin etäsuhteessa. Loppujenlopuksi siitä ei tullu yhtään mitään, mä en vaan jaksanut, kun ei nähny toista.
  Mutta koska teillä on kuitenkin yhteistä elämää sen verran jo takana, niin uskon että teillä se tulee kestämäänkin :) aikahan sen näyttää.
  Itse en sitä voi suositella, mutta kuten sanoit - unelmia pitää seurata. Jos miehelleni tulis joku työtarjous ulkomaille niin varmaan pakkaisin kimpsut kasaan ja lähtisin perään :D helppo tosin työttömän huudella täältä.
  Tsemppiä teille silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, etäsuhteista löytyy varmasti niitä kurjia kokemuksia kuin menestystarinoitakin. Uskon kuitenkn, että meillä nämä takana olevat yhteiset vuodet auttavat asiaa. Ja joo ymmärrän täysin tuon mitä lopussa sanoit, mutta valitettavasti oma ura ja ihana työpaikkani estävät lähtöä. :)
   Kiitos superisti tsempeistä <3

   Poista
 2. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 3. Vitsi mikä pari!! <3 jos jotkut niin te selviätte tästä! Ja ehdottomasti kiinnostaa kaikki jutut etäsuhteesta <3

  VastaaPoista
 4. Vau !! :) ihana kuva muuten teista :'D kuinka usein tuutte nyt sit nakemaan? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 vähintään kuukausittain! :)

   Poista
 5. Pakko nostaa hattua sulle Vilma. Moni ei toivoisi oman kumppanin lähtevän ulkomaille noin monen yhteisen vuoden jälkeen. Sulla on hieno tapa ajatella asioita noin epäitsekkäästi, varsinkin kun tää ei varmasti sulle helppo tilanne ole.. Tsemppiä tosi paljon teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, todella kauniisti sanottu <3 jokainen suhde erilainen ja tälläset muutokset ei välttämättä kaikkiin tilanteisiin toimisi.

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä. Vilma on ainutlaatuinen nainen ja oon onnellinen siitä, että ollaan saatu jakaa jo näin monta yhteistä vuotta. Harvoin tänne kommentoin mutta halusin kanssa sanoa sen, että kuinka onnekas oon, että oon löytänyt näin älykkään, kauniin, kannustavan ja ymmärtäväisen naisen kuin Vilma <3
   -Juuso

   Poista
  3. Awwwww ^ :'))))

   Poista
 6. Tsemppiä tosi paljon. Rakastakaa toisianne <3

  VastaaPoista
 7. Mä jäin tuijottaa tota teidän kuvaa ekana ku ootte niin täydellisen näkösiä yhessä 😛 Tumma ja vaalee! <3

  Ei varmaankaan oo helppoa mutta te pystytte tohon! Oot aivan ihana ja rakastavainen tyttöystävä <3 harva ymmärtäis ja kannustais kumppaniaan noin paljon... Ihanaa kesää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että, aivan ihana kommentti sulta! Kiitos ihan super paljon kauniista ja piristävästä kommentistasi <3 mahtavaa kesää sullekin! <3

   Poista
 8. Aika jännittävää.. todellakin kiinnostaa kaikki kuulumiset :-) ihanaa että kirjoitat täällä myös henkilökohtaisemmista asioista! Paljon mielenkiintoisempaa kuin pelkät pinnalliset jutut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että myös tälläiset postaukset kiinnostaa ja tykkäät blogin sisällöstä! Motivoi ehdottomasti kirjoittamaan monipuolisesti :) <3

   Poista
 9. ❤️ Ihana Vilma ❤️

  VastaaPoista
 10. Mekin ollaan Vilma oltu kohta yhdessä 8 vuotta. Meidän suhde on kestänyt sen että toinen on ollut ulkomailla töissä noin vuoden, ollut opiskelemassa toisella paikka kunnalla 300 kilometrin päässä 4 vuotta ja yhdessä on välillä asuttu ja välillä erikseen, siihen mahtuu yhteisen asunnon remppa ja tiukoilla eläminen molempien opiskeluiden vuoksi ja tässä ollaan. Nyt mennään naimisiin ja ruvetaan rakentaan omakotitaloa. Suhde ei saa estää haaveita, täällä vaan eletään kerran. Suhde on hyvällä pohjalla, jos rakkautta/välittämistä riittää sekä luottamusta. Itse koen että meidän suhde on terveellä pohjalla ja ollaan edelleen todella rakastuneita toisiimme. Kyllä mun mielestä molemmilla pitää olla myös omaa elämää parisuhteen lisäksi. Luottakaa päätöksiinne ja vaistoihinne, tehkää asiat sydämmellänne, silloin ette jää katumaan mitään. Näin mulle sano yksi rouva, kun hänen miehensä oli saattohoidossa ja he olivat kokeneet yhdessä paljon sekä eläneet samalla tavalla kuin me mun tulevan miehen kanssa �� Parisuhteessa olemiselle ei ole vain yhtä kultaista sääntöä, miten siinä kuuluu olla, jokainen luo omanlaisen parisuhteen, missä on hyvä ja turvallinen olla ❤️ Arvostelijoita aina riittää läpi elämän siinä miten asiat pitäisi tehdä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww. Ihanat te. Ootte #GOALS !! <3
   Meilläkin ollut vaikka mitä vaiheita, ja veikkaan että tämä on vain yksi niistä :) en malta odottaa tulevaisuutta <3

   Poista
 11. Oi tsemppiä kaukosuhteeseen! Itse olen elänyt viimeiset 2 vuotta kaukosuhteessa, ja en kyllä kadu huolimatta kommenteista joita olen saanut. Olen poikaystäväni kanssa todella läheinen sillä kaukosuhde on saanut meidät molemmat tekemään töitä yhteisen parisuhteen hyväksi. Aivan mieletöntä miten kannustat Juusoa tolla tavalla, harva nainen tekisi sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla <3 toi on muuten totta, että arvostus omaa suhdetta kasvaa kun täytyy tehdä töitä sen eteen. :)
   Kiitos kovasti, kauniisti sanottu <3

   Poista
 12. Tsemppiä!! Mä kyllä uskon teihin 100%, ootte niin täydellinen pari <3

  VastaaPoista
 13. Voi ei, mä pelästyin jo kun aloin lukea :D Ajattelin, että jos te nyt ootte eronnut, niin en kyllä usko enää rakkauteen! Ei onneks ollutkaan niin huonoja uutisia ;)

  Kiva nähdä, että kannustat Juusoa, vaikka se tietäisikin jotain muutoksia teidän yhteiseloon. Sellaisille ihmisille kaukosuhde ei välttämättä sovi, joilla on vähemmän "omaa elämää" (harrastuksia, kavereita ym.), mutta te ette kyllä kuulu siihen kategoriaan. :)

  Tsemppiä & nauti reissu(i)sta!

  - Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ihana, ei todellakaan :D Kiitos kovasti ja ihanasti sanottu!! <3

   Poista
 14. Upea sinä ja upea pari ❤️❤️

  VastaaPoista
 15. Oho, tää oli kyllä yllätys! Kaukosuhteet on haastavia, mut uskon että teil menee kaikki hyvin, koska ootte nyt jo asennoituneet noin hyvin:) Tsemppiä!

  Myös siinä mielessä kiva et pääset kokeilemaan yksin asumista, ettei jää joskus myöhemmin sit harmittamaan ettei oo koskaan asunu yksin ja "päässyt kokemaan sitä".

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Miia, olet ihana! :) ihanat tsemppaukset ja kannustukset, arvostan! <3

   Poista
 16. Hei te ihanuudet, vastaan teille kaikile mahd pian, olen nyt Budapestissä!! Kiitos jo nyt ihanista kommenteista <3

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...