5.7.2017

Hello from Malta
Moikka ihanaiset ja terveiset aurinkoiselta Maltalta! <3 Oon viettänyt täällä nyt viikon ja vihdoin (mukamas) ehdin istua alas koneelle vähän kirjoittelemaan. Täällä on ollut niin ihanaa. Asutaan siis Juuson firman kämpässä ihan keskustassa, 100 metriä rannalta, tälläisessä 3 makuuhuoneen valtavassa asunnossa. Pelkästään olohuone/ruokailutila on paljon isompi kuin meidän koko asunto Helsingissä...

Juuso oli suunnitellut meille niin paljon kivaa tekemistä ja onkin ollut ihanaa kun itse ei ole tarvinnut miettiä mitään vaan mennä pelkästään Juuson opastamana täällä. Täällä on ollut aivan upeat +30 asteen ilmat ja aurinko paistaa joka päivä pilvettömältä taivaalta. Suomalaiselle tälläiset säät ovat ihan uskomattomat, kun taas paikallisille ihan normaalit kesäpäivät. Juuso on ollut tällä viikolla päivisin töissä, ja mä oon vaan nauttinut olostani, ollut rannalla, kierrellyt, lukenut, shoppaillut.. Oon päässyt täällä niin hyvin työasioista irti. 

Nyt tästä oleilusta nautitaan vielä sunnuntaihin asti, jolloin palaan takaisin Suomeen. Palaan bloginkin pariin viimeistään silloin, mutta sitä ennen jos teitä kiinnostaa, voi touhujani seurata instagramissa tai snapchatissa: kissesvilma.

Ihanaa keskiviikkoa sinne! <3

PS. Pahoittelut hitaasta reagoinnista kommentteihin!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi6/7/17 00:07

  Ihanan kuuloista :) ja huh nainen näytät upealta! Miten treenaat? Treenaatko ikinä kotona? Jos treenaat, nii voisitko tehdä jonkun kotitreenin tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! :) treenaan tosi fiilispohjalla, eli käyn lenkillä, salilla ja uimassa silloin kun tekee mieli. Kotona treenaan melko harvoin, mutta voisin kyllä jossain vaiheessa tehdä jonkinlaisen kotitreenin tänne :)

   Poista
 2. Anonyymi6/7/17 17:46

  Malta-postaukset kiinnostaa, itellä loppukesästä tulossa reissua mm sinne 👌🏼😊

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/7/17 07:16

  Ihana tämä sun blogis! Tykkään niin paljon lukea sun tekstejäs jo kolmatta kesää peräkkäin😛
  Millä muokkaat sun kuvat näin hyvän kokoiseksi? Itse taistellut tän asian kanssa jo puolisen vuotta, kun en kuvia saa fiksusti muokattua isomman kokoiseksi blogiin😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin ihana kuulla <3 piristit päivääni!
   Mä lataan kuvani Flickriin, josta siirrän ne tänne blogiin suurina. Bloggerissa sitten pidän kuvan koon alkuperäisenä, jotta kuvat on tarpeeksi isoja! :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...