14.7.2017

Ilta Valletassa / MaltaAsuimme Maltalla ollessamme Sliemassa, joka sijaitsee ihan maan itäosassa rannikolla. Sliema oli aivan ihana paikka. Paljon ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Halusin kuitenkin vierailla myös Valletassa, joka on Maltan pääkaupunki. On niin suloista, että jonkun maan pääkaupunki voi olla niiin pikkiriikkinen!! Valletan pystyy kävellä päästä päähän ja edes takaisin helposti päivän aikana. Kaupungissa asuukin vain reilut 7000 ihmistä.. Valletta oli todella kaunis ja siellä oli aivan upea tunnelma.

Otimme lautan Sliemasta Vallettaan, ja matka (edes-takaisin) maksoi vajaan 3 euroa ja kesti muutaman minuutin. Kävelimme kauniita katuja pitkin ja Juuso halusi viedä minut Barrakka Gardensille, joka on ihana vihreä keidas kaiken kiven ympärillä ja sieltä on kauniit maisemat merelle.Mielestäni Valletta on must-see paikka, jos Maltalle menette. Sitä korjataan ja eheytetään jatkuvasti, ja sen historiallista kauneutta yritetään pitää yllä. Sen kuitenkin vinkkaisin, että älkää välttämättä valitko sellaista päivää, kun on hirveän kuuma... :D Kaupunki on nimittäin aika korkella merenpinnasta ja se koostuu oikeastaan pelkästään pienistä kujista joissa ilma ei hirveästi pääse kiertämään.

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua! Mitäs teillä on suunnitelmissa? <3 Mulla on vaihdosta palanneen ystävän näkemistä ja erään toisen ystävän polttariviikonloppu tulossa. Huh, katsotaan millä fiiliksillä sitä ollaan sunnuntai-iltana...

4 kommenttia:

 1. Ihana. Tuleepa Rooma mieleen! :)

  VastaaPoista
 2. Kuinka kuuma Maltalla oli nyt kun olitte siellä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivisin 30-35 astetta, iltaisin 25-28 astetta :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...