15.8.2017

10 faktaa minusta

Moikka! Katselin, että oon viimeksi tehnyt tällaisen 10 faktaa-postauksen vuosi sitten. Eli nyt olisi hyvä aika heittää vähän uusia faktoja kehiin!


1. Nukun mielelläni yksin. Kun ollaan esimerkiksi tyttöjen kanssa mökillä, mua ei haittaa ollenkaan, jos mä olen se, joka nukkuu erillään muista tai vaikka sohvalla. Saan tosi hyvin nukuttua yksin.

2. Mä oon tosi laiska pesemään mun meikkisiveltimiä. Luin jostain, että ne tulisi pestä viikon välein. Noh, näin usein se ei todellakaan tapahdu mun kylppärissä.

3. Varmin tapa saada mut itkemään on näyttää somesta jälleennäkemisvideoita. Esim kun sotilas palaa takaisin kotiin, koira näkee omistajansa pitkän ajan kuluttua, mies tulee yllättämään vaimonsa... Mietinkin, että mulle saattaisi olla tunteellisesti ihan liian rankkaa olla töissä lentokentällä!

4. Mä en osaa röyhtäistä. En varsinkaan niin, että siitä tulisi joku ääni. En ymmärrä miten jotkut osaavat röyhtäistä kovaäänisesti ihan koska vain halutessaan?!

5. Teen joka ilta ennen nukkumaan menoa pikasiivouksen. Tää siivous kestää ihan vaan sellaisen 5-10 minuuttia, jolloin laitan tavarat paikoilleen ja tiskaan jos on tiskattavaa. Kyse ei siis ole mistään imuroimisesta ja pölyjen pyyhkimisestä, vaan perus siistimisestä.


6. En hirveästi pidä kissoista. En todellakaan inhoa niitä, mutta en erityisemmin pidäkään niistä. Kaksi kissaa on purrut mua pienenä, ja ehkä sen takia vähän pelkään niitä ja pidän kissoja arvaamattomina. Toisaalta aika usein kissasta näkee heti, tarvitseeko siitä olla edes varuillaan.

7. Mun inhokkikotityöt on kosteiden pyykkien ripustaminen ja tiskaus. En edes osaa sanoa kumpi niistä on vastenmielisempää. Tiskaus on ihan ok jos sen tekee heti ja tiskejä ei ole paljon. Kosteat viileät pyykit vaan tuntuvat tosi epämiellyttäviltä, mutta lopputuloksena on puhtaat vaatteet..

8. Syön aamupalan aina töissä. Mä oon vähän sellainen ripeä tyyppi aamuisin, eli en jaksa viettää kotona aamulla tuntia tai paria, vaan hoidan pakolliset jutut ja painun töihin. Töissä on kiva sitten sähköpostia ja uutisia selatessa syödä rauhassa aamupala.

9. Mulla on välillä todella aikaansaamaton olo. Siis vaikka olisin tehnyt pitkän päivän töissä, käynyt kaupassa, tehnyt ruokaa, syönyt ja siivonnut, saattaa mulla silti olla illalla sellainen olo, etten ole saanut tänään tarpeeksi aikaiseksi. Aina keksin, että olisi pitänyt vielä tän lisäksi vaikka urheilla. Tää on oikeasti tosi ärsyttävä puoli mussa, koska vaadin itseltäni usein paljon vaikka tiedän, että harva muukaan tekee enää 10 tunnin työpäivän jälkeen joka päivä mitään hirveän tehokasta.

10. Kuuntelen aina house-musiikkia kun siivoan. Siinä on sellainen hyvä energia ja tekemisen meininki!


Löytyykö teiltä samoja juttuja kuin multa vai pidättekö mua ihan outona? <3

10 kommenttia:

 1. Mistä/minkä merkin toi sun ihana mekko on? 😊

  VastaaPoista
 2. Mäkään en osaa röyhtäistä, ehkä se on vaan hyvä :D

  VastaaPoista
 3. Haha, kuulen aina huomauttelua kun pesen myös liian harvoin siveltimet. Aina kun meikkaa, on vähän kiire, mutta myöhemmin ei enää muista!

  Jälleennäkemisvideot on ihania <3

  Tosi nätti muuten toi mekko, vaaleat hiukset ja "hempeän värinen" mekko on pettämätön yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, aina aattelen että "joskus sitten"! Kiitos! :)

   Poista
 4. 1, 2, 3, 4, 7 ja 9 täysin samoja kun mulla! :D

  VastaaPoista
 5. Siis toi kolmonen!! :D mua harvoin itkettää esim elokuvissa mikään (paitsi koirien kuolemat), mutta noi homecoming videot avaa hanat aina samantien :D en tajua mikä siinä on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on täysin sama noiden koirien kuolemienkin kanssa!! :D jep ne on niin koskettavia <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...