2.8.2017

Viime aikoina...


Viime aikoina olen...

- liian vähän: keskittynyt blogiini. Pahoittelut, kesä on vaan vienyt täysin mennessään! Mulla on myöskin ihan jäätävä motivaatiopula, eikä tunnu löytyvän mitään aiheita mistä kirjoittaa. (vinkkejä saa siis antaa :))

- liian paljon: herkutellut ja tissutellut... Hups, laitetaanko tämäkin kesän piikkiin!

- nauttinut: niin kivoista jutuista kavereiden kanssa, niinkuin polttareista, häistä, kesäaktiviteeteista, after workeista.. Mä oon ollut myös tosi tyytyväinen näihin viime aikojen ilmoihin, vihdoin ollaan saatu edes vähän aurinkoa ja lämpimämpää säätä!

- surrut: ikävää. Välillä kaukosuhde ei vaan ole kauhean kivaa. Nyt viimeiset päivät ikävä on tuntunut suuremmalta kuin vielä hetki sitten.

- toivonut: että joku tiputtaisi mulle taivaalta vähän sali-motivaatiota. Ihan jo sen takia, että olen viimeisen kolmen kuukauden aikana käynyt siellä ehkä kaksi kertaa, ja maksan sitä kuitenkin joka kuukausi sen kiinteän kuukausimaksun... :D


- pohtinut: että minkä harrastuksen aloitan nyt syksyllä. Viime vuodenhan harrastin tanssia, mutta valitettavasti tuo tanssiryhmä on nyt lopetettu, eli nyt olisi sitten aika löytää joko uusi tanssilaji tai joku ihan uusi harrastus. Pelkkään kuntosaliin en voi urheilun puolesta tukeutua, kyllästyn siihen nimittäin niin helposti!

- ostanut: itselleni lentoliput Maltalle syyskuulle. Jee!!

- ihmetellyt: ihmisten joustamattomuutta. Ymmärrän kyllä rutiinien päälle, mutta monet ihmiset ovat vaan niin kangistuneita omiin tapoihinsa, etteivät voi joustaa edes yhteisen hyvän takia. Tähän törmää varsinkin työelämässä.

- syönyt: ihan hirveästi herneitä ja mansikoita. Mulla on mennyt niihin nyt kesällä ihan hirveästi rahaa, mutta toisaalta, kannattaahan sitä nyt suomalaisista marjoista nauttia kun niitä saa.

- viettänyt liikaa aikaa: miettimässä tulevaisuutta ja stressaamassa syksystä. Mua surettaa jo etukäteen kesän loppuminen, vaikka sen aika ei olekaan vielä. Mun pitäisi opetella paljon enemmän sellaista hetkessä elämisen taitoa.

- koukuttunut: Gossip Girliin ja OC:seen. En tiedä mikä muhun on iskenyt, tuollaiset "teinisarjat" kun ei ole ollut enää vuosiin mun juttu...

Löytyykö teiltä samoja juttuja? Kivaa viikkoa teille <3


11 kommenttia:

 1. On muuten vaikeaa löytää joku liikuntaharrastus, mihin ei kyllästy. Kärsivällisyys ei liitä salille, eikä lenkille. Nyrkkeily on hauskaa, mut täällä landella vähän vaikeesti saavutettavissa. Ehkä Tallinnassa :D


  Teinisarjoihin oon mäkin koukuttunut! Löysin itteni katsomasta Skamia, mut mediassa ainakin väitetään että aikuisetkin sitä katsoo.. :D En vaan aina samaistu noihin lukiojuttuihin, siitä kuitenkin jokunen vuosi vierähtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Ohjattu liikunta on niin kivaa, kun siinä menee aika niin paljon nopeammin eikä tarvitse itse miettiä mitä tekisi.
   Mä oon kattonut tota Skamia, ja mun mielestä se on ihan ok. Ei mikään niin huikea mitä ihmiset on sitä hypettäneet :D

   Poista
 2. Anonyymi2/8/17 16:21

  Siis nyt on pakko kommentoida että kyllä kolahti tännekin... GG on ihan paras, urheilumotii ei ole, syksy stressaa, oon herkutellut liikaa ja ostin viime viikolla lentoliput... Ei nyt sentää Maltalle mutta Italiaan! 😄👍🏼

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/8/17 19:59

  Miten sulla on varaa koko ajan matkustaa?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi7/8/17 15:06

   Voisko olla, että Vilma käy töissä?! :D

   Poista
  2. Hmm, en mä nyt tiedä että "koko ajan", mutta joo säästämällä ja ei noi mun reissut kalliita ole. Kaukosuhde vaatii hieman matkustelua :)

   Poista
 4. Mua harmittaa, kun olisin monesti halunnut ostaa mansikoita mutta täällä pk-seudulla hinnat on ihan karseita! Parhaillaan 9€/L :O ihan järkyttävää! Mutta jäätelö on maistunut :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänä kesänä on mansikat ja ylipäätään marjat olleet ihan törkeän kalliita.. :/ Jäätelö on ihanaa kesällä!

   Poista
 5. Anonyymi3/8/17 12:26

  Siis GG ja OC on niin hyviä sarjoja vaikka onkin teinisarjoja 😂
  Ideoita:
  Päivän asu postauksia
  Mielipide (hmm..teiniäiteys, pettäminen, opiskelijoilta tukien leikkaus, vanhusten hoito/palvelukodit, some)
  Asuntopostaus
  Asusteiden esittely (laukut, korit, aurinkolasit yms)
  Kysymyspostaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon hyvistä postausideioista, otan ehdottomasti noi listalleni! :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...