26.9.2017

Lomat loppu

Heippahei ihanat! <3 Mä palasin viikko sitten Maltalta ja nyt vihdoin tuntuu, että oon saanut karisteltua loma-moodin pois ja palattua näin reaali-aikaisesti blogin puolelle. Mä oon laiminlyönyt tätä blogia oikeastaan koko kesän ja tän alkusyksyn, mutta nyt pyrin saamaan siihen muutosta.

Loma oli aivan ihana. Oon niin tyytyväinen, että jätin pari kesälomaviikkoani syyskuulle, näin pystyin venyttämään kesää ja saatua nautittua vielä viimeiset auringonpaisteet ennen tätä (liian) pitkää talvea. Meillä oli niin huippua Maltalla: rentouduttiin, syötiin hyvin, tehtiin pari reissua, uitiin, otettiin aurinkoa.. Maltalla oli edelleen todella kuuma, joka päivä vähintään 30 astetta ja aurinko paistoi. Tämä oli kolmas reissuni lämpoon tänä "kesänä", ja palatessani oonkin ollut ihan valmis syksyyn ja lämpimiin vaatteisiin.

Malta on kyllä todella kaunis paikka. Viime ja tällä reissulla tuli nähtyä ihan hirveästi, ja mietinkin, että mun täytyy varmaan jossain vaiheessa tehdä sellainen kooste siitä, mitä Maltalla kannattaa nähdä ja tehdä.

Nyt kuitenkin taas sorvin ääressä ja postauksia pyrin julkaisemaan tiuhempaan tahtiin. Postaus tai pari tulossa Maltalta, sitten pari postaustoivetta. Oikein ihanaa viikkoa kaikille! <3

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 millä lentoyhtiöllä menit? Mä yritin katsoa Finnairin lentoja helmikuulle mutta ei ollut mitään.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)<3 Menin Finnairilla, mutta Finnair lentää Maltalle suoraan vain lokakuun loppuun saakka ja aloittaa taas keväällä jossain vaiheessa :)

   Poista
 2. Mistä toi ihana kokouimapuku? ��

  VastaaPoista
 3. Semmonen what to see in malta ois jees jossai vaiheessa!' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, teen sellasen jossain vaiheessa! :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...