6.9.2017

Yksi päivä lomaan on

Heips ihanat. Nyt en voi kyllä mitenkään muuten aloittaa tätä postausta kuin että iiiiiiiiiiiik mä olen innoissani!! Nimittäin tässä enää jäljellä vikat pakkaukset ja kämpän pikasiivoukset niin oon valmiina lähtöön. Ihan kohta nimittäin koittaa ihana 12 päivän loma Maltan auringon alla. Syksy saa siis vielä hetken odottaa, mutta lupaan olla siihen täysin valmis palatessani!

Tässä on ollut kyllä vaikka mitä härdelliä ja tekemistä. Mä rakastan lomailua, mutta se itse lomalle lähteminen on niin epämiellyttävää. Oon ennenkin sanonut, että inhoan pakkaamista ja oon vaan ylipäätään todella huono päättämään mitä asioita otan mukaan. 12 päivää on kuitenkin melko pitkä loma, joten sitä varten saa oikeasti miettiä mitä sitä tulee tarvitsemaan. No kuitenkin, nyt siinäkin aletaan olla voiton puolella ja fiilis on ihana.

Mä oon tehnyt parit postaukset valmiiksi, jos käy niin, etten uutta postausta tule kirjoittelemaan loman aikana. Lomakuvia reaaliaikaisesti postailen Instagramiin (nimimerkki: kissesvilma).

Ihanaa loppuviikkoa teille! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...