10.10.2017

Syksy on täälläMoikka! Siinä vaiheessa kun värikkäitä lehtiä löytyy maasta, voin myöntää, että syksy on täällä. Illat pimenee ja vesisateita on harva se päivä. Syksy herättää mussa kuitenkin pääosin positiivisia ajatuksia, sillä syksy tuo mukanaan myös kivoja tapahtumia ja tekemistä, mutta myös ne ihanat koti-illat kotona viltin alla.


Tästä on tulossa tosi kiva viikko. Eilen näin mun ystävää ja tänään mennään mun siskon kanssa syömään ja katsomaan leffa mother!. Ootteko nähnyt tota leffaa? Mitä olitte mieltä? Se näytti trailerissa niin oudolta ja mielenkiintoiselta, että halusin nähdä sen. Nythän on myös ne SYÖ10-viikot, eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää kympin aterioita ympäri kaupunkia.


Oon niin iloinen, että tää viikko jää mulla duunien suhteen lyhyeksi: lähden nimittäin torstaina Lontooseen! Jihuu, siellä sitten ystävien näkemistä ja mikä tärkeintä: tavataan siellä Juuson kanssa! <3 Alkureissun yövymme hotellissa ja loppuajan kahden ystävämme luona. Hotellin buukkasimme ihan meidän entisen asuinpaikan vierestä, jotta saamme muistella tuota parin vuoden takaista aikaa. Oon viimeksi nähnyt Juuson kolme viikkoa sitten, joten on niin ihana nähdä ja tulee varmasti huippu viikonloppu!

Muutenkin tuntuu, että pieni breikki tekee varmasti tähän väliin ihan hyvää. Tuntuu, että aika kulkee hurjaa vauhtia ja oon tästä päivien sateisuudesta ja hämäryydestä ollut hieman väsynyt ja laiskottaa. Tapahtuuko teille ikinä syksyn tullen niin, että tuntuu kuin olisi puhti pois? Täytyy varmaan panostaa enemmän hyviin uniin, ravintoon ja vitamiineihin. Ei anneta tän syksyn painaa mieltä alas!

Oikein ihanaa viikkoa teille sateisuudesta huolimatta. Jos haluatte, niin kertokaa mitkä asiat piristää teitä syksyisin? :) Laitetaan hyvät vinkit jakoon.. <3
12 kommenttia:

 1. Mä menin myös kattoon ton Motherin ja oli oudolla tavalla hyvä! 👍🏼 Ehkä vähän liian pitkä mut hyvät näyttelijät ainaski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin myös sanoa että se oli oudolla tavalla hyvä. Munkin mielestä ehkä hieman liian pitkä ja ahdistava. Mutta kun ymmärsi mistä ne metaforat kertoi niin tykkäsin kyllä! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! 😍❤️

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana tuo takki <3 ja kuulostaa olevan kiva reissu tulossa, nauttikaa!
  Itsellä ihan sama juttu, voimat pois aina syksyisin :( Oikeen kunnon kaamosmasennus päällä, joten kiinnostelee itseäkin noi piristysvinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Voi ei, johtuukohan se juuri hämäryyden lisääntymisestä ja varmaan ihmiset viettää vielä enemmän aikaa sisätiloissa. On se kyllä kummaa :/

   Poista
 4. Itsellä piristää miehen läsnäolo, siivoaminen, hyvä leffa ja hmm, hyvät youtube-videot! :) ja tietty vapaapäivä :-D Ihana asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Mua piristää kyllä samat asiat. Ja ihan vaan yksinkertaiseti nukkuminen ja lepo. Jos väsyttää niin aina ei auta se "lenkki kirpeässä syyssäässä" vaan joskus auttaa ihan se vanha kunnon lepo! Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Ihanaa reissua, Lontoo on kyllä huikee kaupunki. Ja kauniin syksyisiä kuvia tässä postauksessa ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 6. Mistä toi takki on ? Aivan täydellinen ! Tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on Stockalta, oisko muistaakseni Vilan tai Vero Modan takki :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...