17.10.2017

Viikonloppu Lontoossa


Oli ihan huippu viikonloppu Lontoossa. Nähtiin siis Juuson kanssa siellä torstaina, ja oltiin to-pe hotellissa ja la-su ystäviemme luona. Varasimme hotellin siltä alueelta, missä asuimme Lontoossa eli Paddingtonista. Paddington sijaitsee Hyde Parkin pohjoispuolella ja siitä on todella hyvät kulkuyhteydet ihan joka puolelle Lontoota. Kävimme fiilistelemässä vanhaa asuintaloamme ja kävelimme tuttuja katuja pitkin. Tuli niin nostalginen olo!!


Kaiken kaikkiaan Lontoo näytti ja tuntui täysin samalta kuin ennen. Kaunis syksyinen sää, kaupungin syke, tuhannet ravintolat, kiire, ihmiset, metrot... Muuten tajusin yhden hassun jutun. Täällä Helsingissä musta tuntuu aina siltä, että ihmiset "hituroi" kaduilla edessäni ja joudun pujottelemaan anteeksipyytelevästi ihmisten ohi joka puolella. Tuolla Lontoossa asia oli sitten ihan toisin päin! Kun kävelin Oxford Streetillä ja Covent Gardenissa niin tuntui, että jatkuvasti joku oli mun takana ihan ahdistuneena huokailemassa, tönimässä ja ohittelemassa mua! :D Lontoo on tosiaan vaan niin paljon kiireisempi kaupunki kuin Helsinki. En kyllä yhtään muista, että mua olisi tuupittu ja ohiteltu kovasti Lontoossa asuessani, voi siis olla, että itselläni on omat refleksit ja kävely hidastuneet!

Lontoo-viikonloppuun kuului Lontoossa asuvien opiskeluaikaisten ystävien näkemistä, dinnereitä, brunssi, Harrodsin tavaratalossa käyminen, enkku-pubissa istumista, shoppailua ja kiertelyä. Perus nähtävyydet on jo monesti nähty joten keskityttiin tärkeimpään: meille rakkaiden ihmisten kanssa ajan viettämiseen. On suuri ilo, että meillä on hyviä ystäviä ympäri maailmaa, suurkiitos vielä ihanille ystävillemme jotka majoittivat meidät viikonlopuksi. <3

Miten teidän viikonloppu sujui? Ihanaa viikkoa kaikille <3


^ vanha kotimme ja sen piha <3

6 kommenttia:

 1. Voisitko kuvitella muuttavas vielä joskus lontooseen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jokin mielenkiintoinen mahdollisuus avautuisi, niin voisin! :)

   Poista
 2. Siis voi Helsinki!!! Mä itse kävelen suht ripeästi ja mua ärsyttää ihan joka kerta mennä keskustaan, kun ihmiset matelee eteenpäin ja varsinkin turistit valtaa koko saakelin jalkakäytävän. Mä aina pyrin olee tosi nopee asioillani, mutta se on mahdotonta, jos meet sinne siihen aikaan, kun siellä on ihmisiä paljonkin :-D terveisin. tänään neljän ruuhkassa vahingossa (pa*kin ajoitus koskaan) ja kirosin niin monta kertaa mielessäni sitä, kun kaikki vaan maleksi edessä. Eri juttu se on ulkomailla, siellä kaikilla on aina kiire :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mulla on ihan sama juttu noiden pahamaineisten turistien kanssa. :D Tiedän siis hyvin tunteen..

   Poista
 3. Moi Vilma! Mulla on muutama kysymys bloggaamisen suhteen, voisitko vastata näihin (vaikka postauksen muodossa)
  -Kuinka paljon saat oikeasti yhteistyökutsuja? Saatko ikinä mitään kutsuja tapahtumiin? Täällä blogissa ei ainakaan näe mitään yhteistyöpostauksia.
  -Mitä luulet miksi et ole yhtä suosittu bloggaaja kuin esim Mungo, Xenia, AnnikaO?
  -Onko lukijamääräsi ja kommenttimäärä noussut vai laskenut vuosien aikana?
  -Oletko miettinyt alkavasi tehdä youtube-videoita? Vlogit on kuitenkin se tän hetken juttu ja blogit on kuolemassa.
  -Haaveiletko, että voisit kirjoittaa blogia työksesi?
  -Monet bloggaajat sanoo että yhden postauksen tekoon voi mennä useita kymmeniä tunteja. Asukuvia otetaan pari tuntia. Mitä oot mieltä tästä väitteestä? Kauan sulla menee kuvien ottoon?

  Toivottavasti kysymykset eivät vaikuttaneet töykeiltä, mutta nämä asiat ovat mietityttäneet ja sä et vaikuta siltä että pelästyisit pienestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan näihin ensi postauksessa!! Kiitos kysymyksistä, eivät olleet töykeitä! :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...