15.11.2017

Ei mennyt taas ihan putkeen...

Mä rakastan suunnittelua ja etukäteen miettimistä. Se on kuitenkin vähän huono siitä, että sitten kun ne suunnitelmat ei ihan mee suunnitellun mukaisesti, niin koen sen mun luonteella helposti aika ikäväksi ja ahdistavaksi. :D No, tämä päivä oli yksi hyvä esimerkki taas siitä, kuinka kaunis ajatus ei välttämättä vastaa ihan sitä todellisuutta.
Suunnitelma: Herää ajoissa virkeänä töihin, nauti kattava aamupala uutisia lukien kotona.
Todellisuus: Herään 45 minuuttia myöhässä aivan rättipoikki räjähtäneenä. Meikkaan hutaisten ja nappaan hätäisesti voidellut leivänkannikat mukaan töihin aamupalaksi.
Suunnitelma: Kävele töihin energisesti reippaillen ja hyvää musaa kuunnellen.
Todellisuus: "Energiasta" ei ole tietoakaan kun laahustan tihkusateessa töihin. Kuulokkeista on loppunut virta, joten saan hyvän musan sijasta kuunnella autoja ja tööttäilyjä.
Suunnitelma: Palaveriin heti aamusta istumaan ja ideoimaan!
Todellisuus: Menen kokoushuoneeseeen innokkaasti istumaan tunnin etuajassa. No, takaisin työpisteelle ja muita hommia tunnin ajan.
Päivään mahtui myös teknologian pettämistä, unohtuneet eväät ja huono lounas, jalan iskeminen pöydän kulmaan, unohteluja, sähköpostitulvaa ja päänsärkyä. Onneksi en ollut työporukan ainoa "huonopäiväläinen", joten saatiin kyllä porukassa monet naurut kömmähdyksille. Usein pystyn välttämään monet mokat hyvällä suunnittelulla, mutta välillä sitä on ihan hyvä muistuttaa itseään, ettei kaikkea voi ennustaa. Eikä pieniin unohteluihin ja huolimattomuuteen kuole.


Muutes, seuraavaksi ilmoitusluontoinen juttu. Perustin nimittäin blogilleni viimein Facebook-sivut! Tätä ollaan vinkkailtu mulle jo varmaan yli vuoden ajan, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi. Jotenkin olen aina kokenut, että ne a) ei ketään kiinnostaisi ja b) ei kukaan blogeja Facebookin kautta lue. Mutta kuulemma, toisin kuin luulin, monet lukevat blogeja Facebookin ja Instagramin kautta, ja yhä harvempi tilaa blogeja bloggerin tai googlen kautta.

Blogini fb-sivuille pääset tästä. Olisi ihana nähdä teitä siellä <3 Sivun ideana on, että siellä on helppo ilmoittaa uudesta postauksesta ja järjestää esimerkiksi arvontoja. Toivon myös, että sen kautta olisi myös helppo pistää mulle halutessaan kommentteja ja yksityisviestiä, joihin pystyn reagoida nopeammin. Teidän kanssa kommunikointi on yksi bloggaamisen parhaita juttuja, ja olisikin kiva, jos nää fb-sivut toisivat siihen ihan uudenlaisia keinoja.
Mukavaa iltaa kaikille <3

Instagram & Snapchat: kissesvilma
Sähköposti: kissesvilma@gmail.com

8 kommenttia:

 1. Apua!! 😂 rakastan sun blogia 😂😍

  VastaaPoista
 2. Jos mulla ois facebook niin tykkäisin 😘 sulla on paras blogi!

  VastaaPoista
 3. Vähä kuulostaa mun eiliseltä... :D no tänmöstä se välillä on, hyvää loppuviikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei voi mitään :D hyvää viikonloppua sullekin! <3

   Poista
 4. Menin lisäämään sut snäpissä vaikka muistelin että olisin tehnyt sen jo aikoja sitten... No niin olinkin, mutta et vissiin oo ikinä vaan laittanut sinne mitään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakko myöntää että en oo päivitellyt sinne nyt pitkään aikaan. Jotenkin instagramin storyihin on niin helppo päivittää kun siellä muutenkin hengaa enemmän. Snapchat on ollut mulla enemmänkin sellainen missä on ollut helppo ottaa muhun yhteyttä, vaikka täytyy sielläkin nyt aktivoitua. :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...