3.11.2017

Perjantaihöpötyksiä


 

Mä olin ihan älyttömän liikuttunut teidän ihanista kommenteista ja onnitteluista viime postaukseen, SUURKIITOS teille <3 On aivan upeaa, jos osaa aidosti iloita toisen puolesta ja jaksaa jopa anonyymisti tulla kommentoimaan ystävällisiä asioita. Te olette vilpittömiä, ihania ihmisiä. :)
 
Tosiaan mulla alkoi nyt keskiviikkona uusi työ ja oon ollut siitä innoissani. Mut otettiin vastaan todella lämpimästi ja mulle tuli sellainen olo, että työpaikalla oltiin oikeasti tosi iloisia, että olen aloittanut siellä. Tiedän, että on mennyt vasta pari päivää, mutta heti alusta alkaen mulle tuli sellainen olo, että tää on juuri oikea paikka mulle just nyt.
 
Toki töiden jälkeen on ollut melkoista väsymystä ilmassa, sillä vaikken oo pitkiä päiviä tehnytkään, niin joka päivä on tullut niin valtavasti (ja pelkästään) uutta, että uni on kyllä maistunut illalla. Viikonloppu tulee siinä mielessä hyvään saumaan.. Voisin muuten vinkata, että jos mahdollista, niin kannattaa uuden työn aloittaminen ajoittaa keskelle viikkoa, ettei se ensimmäinen viikko ole ns. kokonainen viikko, vaan vähän kevyempi aloitus!
 
Multa kysyttiin viime postauksessa, että miksi lakimiehen työ ei enää nappaa. Tosissaan niin kuin kirjoitinkin, tämä nykyinen duunini ei ole juristin pesti. Olen työskennellyt juristina niin yksityisellä kuin julkisella puolella, ja tulin siihen tulokseen, että lakimiehen työ ei pitkällä tähtäimellä ole minua varten - ehkä vielä joskus, mutta ei nyt. Lakimiehen työ on useimmiten todella pikkutarkkaa viilaamista, ongelmien selvittelyä, riitelyä, tulkitsemista, yksityiskohtia... Kaikki sellaisia asioita mitä osaan kyllä, mutten ole näissä asioissa todellakaan vahvimmillani. Kaikissa ammatti- ja työtapatesteissä sekä esimiesteni mukaan sovellun enemmänkin työhön, missä vaaditaan suunnittelua, kehittämistä ja isompien kokonaisuuksien hahmottamista. Olen tarpeen tullen todella tarkka, mutta en varsinaisesti siis nauti detailien viilaamisesta. Tämä nykyinen työ sisältää paljolti juridista asiantuntijatyötä, mutta myös mahdollisuuksia niin itsensä kuin organisaatiolliseen kehittämiseen, suunnitteluun ja uuden luomiseen. En tiedä saatteko ajatuksestani kiinni tai kiinnostaako suurinta osaa teitä tälläinen pohdinta lainkaan, mutta näitä ajatuksia on mulla nyt mielen päällä..
 
Mitäs teillä on viikonloppusuunnitelmissa? Mulla on rentoutumista (!!) ja kavereiden sekä perheen näkemistä. Nyt päästän teidät mun höpötyksistä ja toivotan oikein ihanaa viikonloppua <3

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uuden työn johdosta!<3

  VastaaPoista
 2. Sä olet niiiiin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Itse meinasin OLLA! Pitkästä aikaa tekemättä yhtään mitään järkevää - paitsi no, siivota pitää juu ja vähän pyykätä. Mutta taktisesti heitin mun arkivaatteet pesuun, joten en voi poistua kotoa mihinkään, koska vaatteilla kestää kuivua ainakin se päivä, ha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosti ihan mahtavalta viikonlopulta!

   Poista
 4. Heippa! Pakko kommentoida tuota väsymystä, sillä se on aivan käsittämättömän suurta!! Muutaman ensimmäisen päivän ajan, kun kaikki mehut on vain yksinkertaisesti täysin loppu ei kykene tekemään kyllä mitään erikoista. Onneksi se yleensä helpottaa melko nopeasti :) Itsellä viikonloppu menee rentoutuen ja muutaman pakollisen tehtävän teossa. Kiitos, samoin sinulle kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh sulla on siis ihan samoja fiiliksiä kun mulla! Voi olla, että tää syksy ja hämäryys tekee myös tän :/ Kivan kuuloista, toivottavasti sulla oli ihana viikonloppu!

   Poista
 5. Sä oot niin ihailtavan fiksu ja kaunis nainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, olipa ihanasti sanottu! <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...