15.12.2017

Joulupaketit

Moikka! Mä en ole mikään askartelija, enkä ole koskaan loistanut missään kädentöissä. En tee joulukortteja enkä liiemmin leivo joulua varten, mutta lahjojen ostaminen ja etenkin niiden paketointi on mun lempipuuhaa. Tänä vuonna paketoin kolmella eri tyylillä: hopealla, mustalla ja vanhanaikaisella teemalla. Mä en ole mikään kuvioidun ja värikkään paperin fani, vaan tykkään enemmän tälläisistä simppeleistä paketeista.Nyt on enää paria pakettia paketointia vaille ja muuten oon jo valmis. En malta odottaa niiden antamista, se on parasta joulussa <3 Oottekos te ostaneet ja paketoineet lahjat jo joulua varten?

10 kommenttia:

 1. Niin ihaniia ❤️ Saan inspiksen näistä omaan paketointiin 😆

  VastaaPoista
 2. Kauniita paketteja!!

  VastaaPoista
 3. Voi mulle tuli niin joulufiilis nyt 😍 miten vietät joulua, perheen vai Juuson kanssa?

  VastaaPoista
 4. Me sovittiin, ettei osteta joululahjoja tänä vuonna, koska se lahjojen ostaminen on todella stressaavaa ja oma mielipiteeni näin aikusempana on se, että joulu on tosi kaupallinen "juhla". Ihmiset tuhlaa kauheet määrät rahaa jouluruokiin ja joululahjoihin, joista ei välttämättä edes lahjan saajat pidä. Tänä vuonna siispä ostin vain pari karkkilootaa ja paketoin ne, hyvä mieli tuli siitäkin jo :) miehelle tosin ois tarkotus ostaa JOTAIN, koska meillä on vuosipäivä lähellä jouluaattoa, ja ostan ihan vain siksi, koska haluan ilahduttaa jollain mitä hän todella tarvii. En siksi että "pakko ostaa jotain!!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, mutta sehän on tärkeintä, että tekee miltä itsestään tuntuu. :) Itselläni on ollut tapana ostaa pari lahjaa siskolle, äidille, isälle ja poikaystävälle. Ystäville tai muille en osta. Ja aina ostan vaan tarpeeseen, eli ei mitään turhaa krääsää. :) Hyvää joulun odotusta!

   Poista
 5. Ihania. Muhun puree eniten nuo klassiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niissä on kyllä eniten se joulufiilis :)

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...