8.12.2017

Viisi kysymystä läheisiltä


Jos ootte joskus miettineet, mitä mun läheiset (siskoni, äitini ja poikaystäväni) ovat minusta mieltä, niin täältä pesee.

Mikä Vilmassa on parasta?
Sisko: Vilma on luotettava, sosiaalinen ja ihana sisko. Me ollaan Vilman kanssa niin läheisiä ja kaikesta voi puhua. Vilma tietää kaiken musta, se on kuin paras kaveri!
Äiti: Vilma on herkkä, sosiaalinen, innostuva, innostava, rakastava huolehtija, määrätietoinen ja valloittavan villi!
Juuso: Vilma on älykäs, uskollinen, sinnikäs, kaunis ja huomioiva.

Mikä Vilmassa on ärsyttävintä?
Sisko: Välillä on päiviä kun Vilma vaan ärsyttää :D Ei tule mieleen mitään erityistä piirrettä mitä sillä olisi. No, ehkä se, että se jättää papereita joka paikkaan...
Äiti: Vilma on liian vaativa itseään kohtaan ja vatvoo joskus asioita liikaa. Vilma jättää leivän reunat syömättä ja jättää nenäliinoja ympäriinsä.
Juuso: Jääräpäisyys ja välillä hänen on vaikeaa myöntää olevansa väärässä. Toisaalta saatan itse olla vielä jääräpäisempi!

Mikä on kaikkein kivointa tehdä Vilman kanssa?
S: Ihan vaan oleminen, juttelu, shoppailu, matkustelu, leffojen katsominen, museoissa käyminen...
Ä: Vilman kanssa parasta on yhteiset lenkit, matkat ja shoppailu. (paitsi silloin kun Vilma on nälkäinen)
J: Olisi helpompaa vastata mitä ei olisi kivaa tehdä Vilman kanssa, sillä nautin joka hetkestä hänen kanssaan.

Mitä toivoisit Vilman tekevän enemmän?
S: Silloin kun Vilma asui ulkomailla, toivoin, että Vilma voisi tulla käymään useammin Suomessa ja voitaisiin viettää enemmän aikaa yhdessä. Nykyään kuitenkin Vilmalta löytyy aina aikaa mulle.
Ä: Mielestäni Vilma tekee asioita määrätietoisesti ja tasapainoisesti. Kuuntele sydäntä ja kehoa, silloin teet sinulle oikeita asioita!
J: En keksi tähän muuta kuin toivon, että Vilma uskaltaisi tehdä kaiken mitä ikinä uskaltaa eikä ikinä pelkäisi kokeilla jotain ainakin kerran. Toisaalta Vilma tekeekin usein jo niin, esimerkiksi Maltalla ollessamme olin ylpeä kun hän uskalsi hypätä kalliolta mereen vaikka pelotti.

Mikä teitä yhdistää?
S: Meitä yhdistää meidän vanhemmat ;) No ei, monet asiat! Ollaan kiinnostuttu tosi samoista asioista, vaikka perusluonteenpiirteiltämme ollaan tosi erilaisia. Mutta kuitenkin haaveet ja arvot meillä on samoja.
Ä: Olemme molemmat työ- ja tavoiteorientoituneita. Myös sosiaalisus, samat arvot ja asenteet sekä huumori yhdistävät meitä.
J: Päättäväisyys, kunnianhimo, hassuttelu. Olemme aina omia itsejämme. Myös ehdottomasti perheen tärkeys, mikä on etenkin Vilman kautta tullut yhdistäväksi tekijäksi.
 
Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...