19.12.2017

Vuosikatsaus 2017 - osa I

Tammikuu

Vuosi 2017 alkoi hieman kankeasti sairastaessa. Mä sitten niiiin inhoan flunssaa, sairastun siihen kylläkin harvoin mutta kun sairastun, niin se ei ole mikään parin päivän juttu vaan kestää helposti viikon tai parikin. Tammikuussa oli töitä ensimmäiset pari viikkoa, jonka jälkeen lähdettiin ihanalle lomalle Thaimaahan. Loma tuli niin tarpeeseen ja voin edelleen sanoa, että se on ollut paras loma jolla olen ollut.
 
Lempipostaukseni tammikuulta on ehdottomasti kirjoitus pihiydestä, jota lukiessa saan itseni edelleen nauramaan.. :D

Helmikuu

Helmikuu alkoi matkalta akut täyteen ladattuina oikein kivasti. Näin paljon ystäviä, oli monia aiheita juhlaan ja yhteiselle ajalle. Kun luen blogia helmikuun ajalta, on blogin kirjoitukseen ollut selvästi motivaatio kohdillaan. Helmikuussa puhuttiin ja keskusteltiin tärkeistä asioista: naisen asemasta, liikunnasta ja rahankäytöstä. Helmikuussa vietettiin ystävänpäivää Flamingossa, syötiin laskiaispullia, saunottiin Löylyssä ja tehtiin itse sushia.
 
Maaliskuu

Maaliskuussa alkoi kevään kiireet töissä. Maaliskuussa muuten herkuteltiin, sisustettiin kotia, käytiin kavereiden kanssa mökillä ja puhuttiin kiusaamisesta.

Huhtikuu

Huhtikuu oli varmaan kiireisin kuukausi mulle töissä kevään osalta. Pikku pääsiäisbreikki tulikin siihen enemmänkin kuin tarpeeseen, ja se vietettiin rauhassa Juuson kanssa mökillä. Huhtikuussa tuli vierailtua blogigaalassa, juteltua koirakuumeesta ja julkisesta terveydenhuollosta, ja mikä tärkeintä: kuulin TEISTÄ! <3 Tuo oli varmasti kuukauden lempipostaukseni, teidän kommentteja oli niin ihanaa ja parasta lukea.

Toukokuu

Toukokuu alkoi luonnollisesti vapulla, mikä vietettiinkin railakkaasti huippuporukassa. Kävin viikonlopun verran Tallinnassa, mökillä laittamassa sitä kesäkuntoon ja koiraparaatissa Kaivarissa. :D Vaikka itse sanonkin, toukokuussa oli muutama kiva postaus jossa saatiin hienoa keskutelua aikaiseksi, mm. asumisesta ja bloggaamisesta.

Kesäkuu

Kesäkuu oli jokseenkin aika tapahtumarikas kuukausi! Ensinnäkin, kirjoittelin pienestä elämänmuutoksesta, eli Juuson muutosta ulkomaille ja kaukosuhteen alusta. Kesäkuun alku oli hieman kankea, kun totuttauduin yksin asumiseen ensimmäistä kertaa elämässäni. Lähdimme siskoni kanssa viideksi päiväksi lomalle lämpimään Budapestiin ja juhannuksen vieton jälkeen kesäkuun lopussa lähdin Maltalle reiluksi viikoksi. Kesäkuun luetuin postaus oli selkeästi elämänmuutospostaus, mutta hyvänä kakkosena oli kirjoitus epäsuosituista mielipiteistäni.
 
Huh, tätä postausta on hauska mutta melko rankkaa tehdä :D On niin paljon kuvia, postauksia ja muistoja. Palaan heinä-joulukuu muistojen suhteen myöhemmin. Oikein mukavaa jouluviikon alkua kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Hei nyt on pakko kysyä kun näin vasta nyt että oot ollut Budapestissä!! Mitä tykkäsit kaupungista? Missä päin asuit? Me ollaan menossa sinne keväällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tosi paljon! :) Asusteltiin siellä Pestin puolella Belvarosin alueella, mikä olikin tosi kiva paikka. Veikkaan että toi kevät on juuri hyvä aika mennä sinne, nimittäin me oltiin kesäkuussa ja silloin sattui olemaan ihan hullu helleaalto! Kaupunkilomalla on kuitenkin kiva jos on sellainen sää, että jaksaa tehdä ja kävellä. Hyvää reissua teille :)

   Poista
 2. Sä kyllä matkustelet aika paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö! :D No kieltämättä tänä vuonna ollut muutama reissu.

   Poista
 3. Kylläpä tää aika rientää! Just tänään kävin pitkästä aikaa keskustassa vain todetakseni, että kohtahan on joulu ... :D

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, että sun blogi on yks harvoista jonka kaikki postaukset on mielenkiintoisia, semmosia aitoja. Ite nykyään skippaan puolet blogien postauksista sen takia, että ne on yhteistöitä tai muuten vaan tosi pinnallisia, niistä ei saa oikein mitään irti. Jotenkin blogimaailma on muuttunut tylsempää suuntaan,mutta tykkään siitä että sun tapa bloggailla on pysynyt aitona. Sun kirjoituksia aina odottaa ja lukee innolla :) toivottavasti jaksat kirjoitella vielä pitkään! Oikein ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, sä et tiedäkään kuinka paljon tää kommentti piristi mun päivää! <3 Siis niin ihana kuulla, että tykkäät blogistani. Mulla on ollut varmaaan viimeinen puoli vuotta aika huono motivaatio postailla, mutta tälläinen kommentti kyllä taas auttaa jaksamaan. :) Kiitos siis suuresti <3
   Itseasiassa mun on kyllä pakko sanoa, että oon sun kanssa samaa mieltä siitä, että nykyään blogit on valitettavasti muuttuneet pinnallisemmiksi ja huonompaan suuntaan. :( Mun on vaikea itsekin löytää enää mitään hirveän kiinnostavaa luettavaa.

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...