5.1.2018

Joululoma

Mä en tiedä, koska viimeksi olisin ottanut lomaa töistä ja viettänyt sitä vain Suomessa. Viime vuonna kaikki lomani vietin ulkomailla, joko Thaimaassa, Maltalla, Budapestissä tai Lontoossa. Yleensä parhaiten irti siitä omasta arjesta pääsee lähtemällä jonnekin muualle. Tällä kertaa kuitenkin Juusollakin oli lomaa ja hän tuli Suomeen pidemmäksi ajaksi, ja lomamme jokaisena päivänä tehtiin aina jotain kivaa, mutta lisäksi ihan vain myös rentouduttiin.
 
Tuli käytyä muunmuassa Porvoossa, trampoliinipuistossa ja Heurekassa, sekä vierailtua sukulaisilla ja ystävillä. Joulun vietimme sekä mun että Juuson perheen kanssa ja huipun uuden vuoden ystävien kanssa Sipoossa. Toki sitä piti tehdä niitä "tylsiäkin" juttuja eli hoitaa asioita - mm. käydä huoltamassa auto. :D Parasta oli kuitenkin se kiireettömyys ja se, että saimme vain nauttia myös Helsingistä ja rauhasta. Täällä Helsingin keskustassa oli nimittäin joulun aikaan ihana ja aika rauhallinen tunnelma.
 
Muuten pakko kertoa ehdottomasti paras aktiviteettimme mitä teimme. Menimme nimittäin ystäviemme kanssa pelaamaan pakohuonepeliä!! Olen itse aikaisemmin ollut pelaamassa escape roomia työporukalla, mutta tämä oli vielä parempi kokemus. Kävimme Meilahdessa Komnata Quest-nimisessä paikassa pelaamassa Ratkaisematon murhamysteeri-pelin. Peliin eläytyy ihan täysillä ja unohtaa kaiken muun elämän ympäriltään. Peli kestää maksimissaan tunnin, ja meillä oli kova tahto päästä ulos sieltä alle tunnissa ja päästiinkin ajalla 46 min. Haluun ehdottomasti mennä uudestaan porukalla pelaamaan, se on vaan niin kivaa. :) Oletteko te ikinä käyneet pelaamassa pakohuonepelejä?
 
Ihanaa viikonloppua kaikille <3

6 kommenttia:

 1. Anonyymi6/1/18 16:34

  Mäkin haluisin mennä pelaamaan tommosta pakopeliä mutta ne on aika kalliita :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on, mutta jos isommalla porukalla menee tai saa jonkun diilin niin saa vähän hintaa hilattua alemmas! :)

   Poista
 2. Anonyymi7/1/18 12:31

  Voisitko kertoo enemmän tosta pakohuone pelistä? :) mitä siellä tehdään jne. Millanen se paikka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakohuonepelejä on erilaisia, jotkut on enemmänkin sellaisia sarjoja erilaisia tehtäviä ja arvoituksia, osat taas enemmän fyysisesti aktiivisia pelejä. Tuossa meidän valitsemassa pelissä Komnata Questissa idea on selvittää huoneessa/huoneissa arvoituksia ratkaisemalla, kuka on murhaaja. Mun mielestä tuo meidän peli oli varsinkin alussa jännittävä ja muutamia säikkyjäkin tuli. Siksi suosittelisin sitä ihmisille, jotka haluaisivat kokea miltä tuntuisi olla osa kauhuleffaa. :)

   Poista
 3. Anonyymi7/1/18 12:33

  Onks sun oma tukka oikeesti noin pitkä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! :) Pitkä se kyllä on muttei kovinkaan paksu tai kehuttavassa kunnossa. :D

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...