24.1.2018

Mistä olen ylpeä itsessäni?

Pariinkin kertaan olen ystävien kanssa puhunut vaikeasta aiheesta - nimittäin itsekehusta! Meihin suomalaisiin kun ei varsinaisesti ole sisäisesti rakennettu sitä taitoa, että osaisimme vuolaasti kiitellä tai kehua itseämme. Ystävienkin kanssa ollaan paljon puhuttu ja ruodittu omia huonoja puoliamme, mutta kun ollaan sitten juteltu siitä, että missä sitä saa olla itsestään ylpeä, ollaankin hiljaista porukkaa.
 
Harmillisesti sitä aina keskittyy paljon siihen, mikä saisi itsessään ja omassa elämässään olla paremmin, eikä osaa katsoa mistä asti ollaan tultu ja miten ollaan kehitytty. Päätin, että tässä postauksessa rohkaistun kertomaan ne asiat mistä olen itsessäni ylpeä - sillä toiveella, että tekin voisitte jakaa parit ylpeyden aiheenne kommenttiboksissa. <3
 Mä oon ylpeä siitä, että uskalsin 19-vuotiaana lähteä ulkomaille opiskelemaan. Voin sanoa, että mulle ei ollut helppoa muuttaa pois vanhempien luota ensimmäistä kertaa, ja sillä ensimmäisellä kerralla vielä toiseen maahan ja poikaystävän kanssa yhteen. Kaikki oli tosi jännittävää, mutta siitä selvittiin!
 
 Mä oon aina ollut englannin kielessä sellainen ihan hyvä, mutten todellakaan mikään huippu. Mä oon ylpeä siitä, että oon suorittanut koko yliopistotutkintoni englanniksi, ja alkuvaikeuksien jälkeen oon suoriutunut opinnoissani todella hyvin.
 
Olen ylpeä mun työstä. Tiedän, että juridiikan ala ei ole monen mielestä helppoa ja että kaikki eivät siihen pystyisi (tai edes haluaisi pystyä). Etenkin olen kuitenkin ylpeä siitä, että työni on vaikuttavaa, haastavaa ja tärkeää.
 
Olen ylpeä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoistani. Olen hyvä ystävä ja kumppani, kuuntelen missä asiassa tahansa ja teen paljon läheisieni vuoksi.
 
Olen ylpeä siitä, että monessa kohtaa kun on tehnyt mieli luovuttaa, en ole tehnyt niin. Näin on tapahtunut monta kertaa mm. opiskelun ja blogin suhteen. Vaikka rakastan mukavuutta ja rentoutta, pystyn tehdä myös epämiellyttäviä ja epämukaviakin asioita. Oon oppinut, että harvat saavutukset tulee ilman työntekoa.
 
Nää viisi asiaa oli nyt ensimmäiset, jotka vaivoin sain keksittyä. Miten tää onkaan niin hankalaa?! Jos listaisin omia huonoja puoliani, niin niitä keksisi varmasti viidessä minuutissa puolet enemmän...

Nyt on sun vuoro: mistä sä oot ylpeä itsessäsi?

16 kommenttia:

 1. Mäkin oon ylpeä mun työstä, teen kolmivuorotyötä ja tiedän ettei siihenkään moni pystyis :D Ja oon ylpeä mun rahankäytöstä koska verrattuna moniin muihin tuttuihin osaan hyvin suunnitella juttuja etukäteen ja säästää rahaa. :)

  VastaaPoista
 2. mä oon ylpeä siitä että viime vuoden aikana laihdutin 16kg ja kevään aikana on tavoitteissa vielä 4kg! (: pitkissä laihdutusprojekteissa pitää muutenkin oppia aina tasasin väliajoin pysähtyä kehumaan itteään ja edistystä jotta taas jaksaa eli mulle itsekehu ei oo enää ollenkaan vieras käsite. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan HUIKEETA!! Saat olla niin ylpeä itsestäs! <3

   Poista
 3. Mä oon ylpee siitä, että oon sun ystävä 😘❤

  VastaaPoista
 4. Sä saat kyllä tosiaan olla ylpeä tosta ulkomailla opiskelusta, ei oo ikinä helppoa lähteä pois tutusta turvallisesta ❤️
  Mä oon ylpeä meidän omasta rempatusta kodista! Siinä oli kova vaiva mutta se on nii ihana nyt ❤️ oon ylpeä myös että sain gradun etuajassa valmiiksi ja valmistun etuajassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh ihan mahtava juttu! Varmaan aivan ihana että saitte kodistanne juuri oman näkösenne :) Saat kyllä ehdottomasti olla ylpeä! <3

   Poista
 5. Ihana hyvänmielen juttu <3

  VastaaPoista
 6. Ihania asioita arvostat ja olet ylpeä! Mun mielestä on surullista et suomalaiset on yleistettynä niin "negatiivista porukkaa". Jos joku kehuu itseään tai saavutuksiaan niin liian monesti hänet leimataan ylimieliseksi, ylpeäksi tai häntä haukutaan sen takia. Ihan hölmöö! Pitäis olla enemmän ylpeä asioista:)

  Mä oon kans ylpeä ulkomaille muutosta, olin tosin vaan sen puoli vuotta harjottelussa, mut se oli sitä, mitä olin pitkään halunnut. Nyt haaveissa olisi toinen harjoittelu ulkomailla tän vuoden lopussa. Oon myös ylpeä et sain aikaiseksi hakea uuteen kouluun pari vuotta sitten (ja pääsin sisään) kun työmahdollisuudet entisellä alalla on aika kapeat. :)

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, turhaa me hyssytellään! :)
   No saatkin olla ihan super ylpeä, noi on todellisia saavutuksia! :)

   Poista
 7. Tää voi susta tuntua vähän hölmöltä idealta mutta tää on pyörinyt mun mielessä jo pitkään... Mitä oisit mieltä sellaisesta postaus sarjasta missä lukijat voisivat esittää sulle lakiin liittyviä kysymyksiä? Ei nyt varmaan mitään kauhean yksityiskohtaista mutta sellasia enemmänkin vinkkejä ja yleisiä juttuja :) veikkaan että muiltakin löytyisi kiinnostusta tälläseen sarjaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joooo kiinnostais täälläkin!:)

   Poista
  2. Ei ollenkaan hullumpi idea :) Voidaan katsoa, jos saan kysymyksiä ja sitten koitan parhaani mukaan niihin vastailla. Huomautan, että en toki ole mikään joka alan ekspertti, eli vastaan sitä mukaan mitä osaan. :)

   Poista
 8. Olen jälleen siunattu avioliitokseni jälkeen, kun tohtori SHARAJA toi takaisin mieheni, joka erotti kanssani hyvää 6 kuukautta. Am SANDRA nimellä. Vaikka suu olisikin koko ruumiini, ei riitä kiittää tohtori SHARAJAa hänen avustaan ​​elämässäni. Mieheni on eronnut kanssani kuudeksi kuukaudeksi ja ovat olleet kipuja ja tuskaa ilman häntä. Joten, etsin apua kaikkialla, mutta mitään ei ole suunniteltu, ennen kuin tapasin tohtori SHARAJAn, johon otin yhteyttä verkossa. Selitin tilanteeni hänelle ja hän lupasi, että mieheni tulee takaisin minulle 24-48 tuntia niin pitkälle, että sydämeni lyö edelleen häntä. Uskoin hänelle ja hän valmisteli loitsun minulle ja mieheni soitti minulle tarkalleen, kun tohtori SHARAJA sanoi. Hän puolusti ja sanoi, että hän tarvitsee minua takaisin ja nyt elämme onnellisesti uudelleen viimeisten 9 kuukauden aikana. Kaikki siellä lukemassa minun artikkeli, joka tarvitsee apua pitäisi ottaa yhteyttä ... Sähköposti. Dr Sharajasid kautta sharajasid@gmail.com lisätietoja
  Jos olet siellä, kulkevat tämän läpi
  Alla luetellut ongelmat ovat myös täydellisiä
  (1) Haluatko ex takaisin?
  (2) Onko sinulla aina huonoja unia?
  (3) Haluatko tulla edistämään toimistossasi?
  (4) Haluatko, että naiset / miehet juoksevat jälkeensi?
  (5) Haluatko lapsen?
  (6) Haluat olla rikas?
  (7) Haluatko sitoa miehesi / vaimosi olevan?
  sinun ikuisesti?
  (8) Tarvitsetko taloudellista tukea?
  (9) Oletko ollut scammed ja haluat
  palauta menetetyt rahat?
  Jos tarvitset tai haluat tietoja rakkaudesta tai
  rahaa loitsuja voit saada että ongelma ratkaistu
  tänään Spell Of Solution Temple ...
  Kuinka olla onnellisempi avioliitto odottamatta puolisosi muutosta

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...