3.1.2018

Vuosikatsaus 2017 - osa II

Oikein ihanaa vuoden 2018 alkua kaikille! Viime viikon loma teki niin terää, niin töistä kuin blogistakin, ja sain todellakin vain olla läsnä ystävilleni, perheelle ja Juusolle. Kuulumisista ja fiiliksistä ensi postauksessa, nyt mennään vielä viime vuoteen ja heinä-joulukuun parhaimpiin hetkiin.

Heinäkuu

Heinäkuu alkoi Maltan upeissa maisemissa lomaillessa. Säät olivat kohdillaan, täydellistä rentoutumista ja nauttimista 1,5 viikon ajan. Myöhemmin heinäkuussa Juusokin tuli Suomeen, juhlimme ystäviemme häitä ja kävimme mökillä. Kirjoitin heinäkuun loppupuolella ensifiiliksiä yksin asumisesta.

Elokuu
 

Elokuussa nautittiin ihanista kesäilloista, juhlittiin polttareita sekä rakkaiden ystävien häitä. Elokuu meni ihan hujauksessa ohi. Muistaakseni elokuun viimeinen viikonloppu oli ainoa vapaa viikonloppuni koko kesältä :D Elokuun luetuimmat postaukset olivat postaus kaukosuhteesta ja teiniäitiydestä.

Syyskuu
 

Syyskuussa matkustin taas Maltalle melkein kahdeksi viikoksi. Tuntui, että kesä ei koskaan oikein kunnolla alkanutkaan Suomessa, ja halusin vielä hetken nauttia lämpimistä säistä ja auringosta. Tämä kyseinen Maltan reissu oli jopa vielä parempi kuin edellinen. Muuten syyskuussa nautin kavereiden näkemisestä ja mökkireissuista.

Lokakuu
 

Lokakuussa oli lomat lusitu ja tein paljon töitä. Pikaisen pitkäviikonloppu-reissun tein Lontooseen jossa tapasin ystäviä ja Juusoa. Lokakuussa juhlittiin tyttöporukallamme Halloweenia, käytiin viinimessuilla ja oli monet kivat afterit ja illanistujaiset.

Marraskuu
 

Marraskuun ensimmäinen päivä oli jännittävä: aloitin nimittäin uudessa työssäni! Olen viihtynyt tässä työssä nyt yli 2 kuukautta ihan super hyvin. Marraskuussa juhlin myös mun synttäreitä ensin tyttöjen ja sitten Juuson kanssa. Marraskuu meni muuten kyllä aika paljolti uuteen työhön tutustuessa.

Joulukuu
 

Joulukuu meni ihan hullua vauhtia! 6.12 juhlittiin 100-vuotiasta Suomea kavereiden kanssa. Kävin myös yo-juhlissa, ystävän syntymäpäivillä ja siskoni kanssa trampoliinipuistossa. Viikko ennen joulua Juuso tuli Suomeen, juhlimme ystäväporukallamme pikkujouluja, sitten tulikin jo joulu, loma ja uusi vuosi. Niistä ehkä myöhemmin vielä erillisessä postauksessa.
 
2017 oli hieno, mutta rankka vuosi. Paljon töitä, mutta myös ihania matkoja ja lomia, hetkiä ja reissuja läheisten kanssa. Joka vuosi sitä arvostaa aina vaan enemmän ja enemmän, että on ihania ihmisiä ympärillä. Toisaalta tämä vuosi oli myös rankka, sillä 5 vuoden yhdessäelo muuttui kaukosuhteeksi, jäin ensimmäistä kertaa elämässäni asumaan yksin, tein päätöksen lähteä vanhasta työpaikastani ja aloittaa uudessa. Mulla on sellainen tunne, että 2018 tulee olemaan hyvä vuosi. Mulla on omat tavoitteeni ja unelmani, mutta tietyt asiat ovat tällä hetkellä niin hyvin, etten niihin edes toivo muutosta. Aion tehdä paljon töitä oman itseni eteen mutta myös kuunnella omaa jaksamistani ja muistaa elää hetkessä.
 
Mitä te toivotte tältä vuodelta?

6 kommenttia:

 1. Anonyymi4/1/18 07:31

  No huh sä matkustelet! Miten sulla on varaa matkustella useita kertoja vuodessa?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan noista viime vuoden matkoista ei tainnut kuin Thaimaa olla kallis matka :) Oon hyvä tarjoushaukka :D Toki myös teen töitä ja säästän, siinä varmaan salaisuus :)

   Poista
 2. Anonyymi4/1/18 13:10

  Mä toivon etenkin että valmistuisin ja terveyttä ja kivoja matkoja :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/1/18 15:25

  Hassua kun tuntuu, että juuri hetki sitten katselin sun Maltan reissun kuvia.. :) aika menee nopeasti!

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...