12.2.2018

Fiiliksiä talvipäivänä

Ensinnäkin, mitä isoin kiitos kommenteistanne mitä olitte laittaneet viime postaukseeni. <3 Oon ihan hämmentynyt aina siitä, miten vilpittömän ihania ja kilttejä ihmisiä siellä on! Sinne kommenttiosioon taisi tulla kommentti tai toinenkin, että ilkeille ihmisille ja nettikeskusteluille ei saisi antaa enempää huomiota. Olen toisaalta täysin samaa mieltä, mutta toisaalta mielestäni tietyistä asioista on tärkeää puhua. Toki tein postauksen myös hieman huumorimielessä, sillä mistään törkeästä tai loukkaavasta ei nyt ollut kyse. Huomasin kuitenkin, että itseni lisäksi myös muutamat teistä siellä saivat edes pienet naurut aikaiseksi :)
 
Mutta asiasta kukkaruukkuun: mulla on niiiiiin hyvä fiilis nyt. Juuso on nyt Suomessa yli viikon ja meillä on tosi kivoja suunnitelmia ja luvassa on etenkin yhteistä aikaa. Me ollaan nähty viimeksi 5 viikkoa sitten ja pakko myöntää, että tää tammi-helmikuu on ollut ehkä rankin kausi tän kaukosuhteen aikana, etenkin mulle. Tammikuu tuntui valtavan pitkältä kuukaudelta ja mulla on ollut tosi paljon töitä. Syksyllä aikataulut antoivat sen verran kivasti periksi, että pystyttiin nähdä noin 3-4 viikon välein. Nyt alkukeväästä näkemisten välit väkisin venähtää, kun molemmilla on niin paljon kaikkea ja viikonloputkin täyttyvät ohjelmasta.
Eilen laskiaissunnuntain kunniaksi meidän oli pakko käydä syömässä laskiaispullat! Mä en välitä oikein mistään leivonnaisista tai oikeastaan mistään muista juhlapyhien herkuista (esim runebergintortut, mämmi, piparit jne) mutta laskiaispulla mansikkahillolla on mun suuri herkku. Me suunnattiin tohon meidän lähelle Ekbergille, missä on kyllä oma tunnelmansa ja pöytiintarjoilu, mikä on kyllä kivaa vaihtelua muihin kahviloihin verrattuna.

Tällä viikolla on siis tiedossa töitä, ystävien näkemistä ja tätä harvinaista herkkua eli yhteistä aikaa. Voin ihan häpeilemättä ilmoittaa, että meillä on jopa parit treffit sovittuna, onhan tällä viikolla ystävänpäiväkin!! Mitäs suunnitelmia teillä on tähän viikkoon ? :)

10 kommenttia:

 1. Sun hiukset on ihanan väriset!!! <3 Alkaa itekkin tehä mieli värjätä aina kun käy sun blogissa, mut yritän pitää kiinni mun oman värin kasvatuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ne on kyllä etenkin noissa ulkokuvissa mun mielestä paljon vaaleamman näköiset kuin oikeasti! Pidä ihmeessä kiinni omasta väristä, munkin hiukset on nyt tosi lähellä sitä omaa väriä, helpottaa elämää huomattavasti. :D

   Poista
 2. Ihana hyvän mielen postaus <3 tykkäsin!!

  VastaaPoista
 3. Oho! Tehän asutte sitte ihan meidän lähellä :) on tullu useasti käveltyä ekbergin ohi, mutta siellä on kuulema aika suolanen hintataso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä. Mieti, noi pullat + kahvi + kokis olivat muistaakseni 17-18 euroa. :D Itse käyn tuolla tooosi harvoin (1-2 kertaa vuodessa) mutta tulipahan nyt kerran taas käytyä.

   Poista
 4. Miks menitte kahvilaan ettekä tehneet ite, oisitte saanu paljo halvemmalla pullat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta haluttiin mennä kahvilaan mieluummin kuin tehdä itse. :)

   Poista
 5. Ihana postaus <3
  Nää kaukosuhdeasiat on musta aina tosi mielenkiintosia, olin itse kaukosuhteessa melkeen vuoden heti kun alettiin tapailemaan. Nyt asuttu yhdessä jo kesästä saakka :) suurimpana helpotuksena ainakin itselläni oli se varmuus, että kaukosuhde kestää vain x aikaan saakka (kun sain opinnot suoritettua), sen avulla jaksoi ne pidemmätkin tauot. Onko teillä vielä tiedossa kauan joudutte olemaan erossa? Oletteko suunnitelleet missä aiotte asua tuon ajan jälkeen? :) kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti sulta <3
   No tässä meidän tilanteessa tekee ehkä hieman hankalaksi sen, ettei ole oikein varmuutta tulevasta. Tosiaan poikaystäväni pitää työstään paljon ja hän on erittäin pidetty työntekijä firmassa, eivätkä he haluaisi päästää hänestä irti. Toki työnantaja on myös tosi joustava sen suhteen, että päästää häntä säännöllisesti Suomeen ja mahdollistaa hieman pidemmänkin oleskelun aina kerrallaan (esim joulun aikaan 2,5 viikkoa, nyt yli viikon). Luultavasti tulemme asumaan kaukosuhteen jälkeen Suomessa, vaikka eihän sitä ikinä tiedä. :)
   Kaikkea hyvää sinullekin ja kiitos vielä kivasta kommentista <3

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...