20.3.2018

Työasuja

Sain muutama viikko sitten kivan ehdotuksen, että voisin laittaa tänne blogiin silloin tällöin työasujani. Kuvat eivät ole todellakaan mitään huippulaatua, sillä ne on kaikki otettu nopeasti joko ennen töitä tai töiden jälkeen (yhdestä asusta nappasin nopeasti kuvan töissä). Mulla on toimistolla myös parit "sisäkengät", eli yhdet korot ja ballerinat, mihin aika usein vaihdan sinne saapuessani.
 
Työskentelen siis asiantuntijana isossa asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä ei ole töissä mitään pukukoodia, mutta toki henkilöstön odotetaan pukeutuvan siististi. Niinä päivinä kun mulla ei ole isompia palavereita, niin pukeudun töihin aika rennosti, eli esim farkkuihin ja neuleeseen. Tärkeämpiin palavereihin tulee sitten laitettua jakkua tai siistimpää paitaa. Mun mielestä olisi aika inhottavaa, jos joka päivä pitäisi töihin pukeutua johonkin jäykkään jakkupukuun. Onneksi meidän työpaikalla melkeimpä kaikenlaiset asuvalinnat ovat ihan ok ja käytävillä näkyy niin pukuja kuin huppareitakin.
 


Ja lopuksi pieni kevennys... :D
Teen siis about 2 päivää viikossa töitä etänä, ja tässä mun aika perinteinen etäpäivän asu:


Haha! Etäpäivät on mulle kyllä niin toimiva tapa tehdä töitä. Tuntuu, että saan lyhyemmässä ajassa paljon enemmän tehtyä, kun kotona pystyy paremmin keskittymään.

Tällainen postaus tällä kertaa! Ihanaa alkanutta viikkoa teille <3

13 kommenttia:

 1. Ekat kaks asua on niin ihanat <3 mistä toi vaaleanpunainen liivi on?

  VastaaPoista
 2. Onko tuo turkisliivi aitoa eläintä??? -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään ole. :D

   Poista
  2. Tottakai se on kun eihän KEINOKARVAA tehdä .. Haloo!! Vilma nyt on viimeinen henkilö keneltä odottasin aitoa turkista :D ihania asuja, ei liian särmejä :)

   Poista
 3. Ui mistä toi ihana vaaleanpunainen pörröliivi on?? 😍

  VastaaPoista
 4. Toi eka asu, ihana! Haluaisin kans joskus pitää jakkua, mut tuntuu kouluun liian hienolta ja sit ei oikein vapaa-ajalla tuu laitettua päälle. Ehkä tsemppaan tästä eteenpäin ja laitan vaan :)

  -Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku on kyllä vähän hankala, mun makuun se on tosiaan vapaa-ajalle liian jäykkä. Duuniasuksi sopii ihan hyvin! Ehdottomasti tsemppaat ja pistät vaan! :)

   Poista
 5. Tosi nättejä asuja! Ja ihana toi koti asu <3

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...