15.3.2018

Vinkkini - Mitäs sitä tekisi?

 
Huomaan aika usein yllättävän vapaaillan sattuessa itseni kysyvän: mitäs sitä tekisi? Ajattelin, että voisin silloin tällöin jakaa täällä omia vinkkejäni!
 
Leffasuositus elokuvateatterissa - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
 
Leffasuositus Netflixissä - Unforgettable.
 
Tekemistä koti-illalle - Hemmottele itseäsi manikyyrillä, pedikyyrillä tai kasvohoidolla.
 
Suositus hyvälle aamupalalle Helsingissä - Kiila ja Kuuma.
 
Tekemistä ulkona - Koska talvi ei kestä enää kauaa, vinkkaisin ottamaan ilon irti talviurheilulajeista, esim. luistelusta, hiihtämisestä tai laskettelusta.
 
Aktiivista tekemistä sisällä - Trampoliinipuistot ja uimahallit
 
Halpaa tai ilmaista tekemistä Helsingissä - Lapinlahden alue ei toimi enää sairaalana, mutta alue on todellakin kauneudessaan käymisen arvoinen ja vanhan sairaalan tiloissa toimii hävikkiravintola Loop, joka tekee hävikkiruuasta fine diningia.
 
Koe jotain uutta - jos asut pääkaupunkiseudulla, sauno Löylyssä tai ui Allas Sea Poolissa. Jos taas et, googlaa jos kaupungissasi järjestetään jotain tapahtumia tai taidenäyttelyitä. Tsekkaa, jos läheisellä urheilukeskuksella järjestettäisiin vaikka avoimien ovien päivä tai tarjottaisiin poikkeuksellisesti jotain ihan uutta ja erilaista. Joskus kannattaa mennä tekemään jotain sellaista, minkä et välttämättä aluksi ajattelisi olevan ihan sinun juttusi.
 
Tekemistä yksin - käy kirjastossa ja lainaa kirja tai lue lehdet. Jos haluat vain olla kotona, tee kotitreeni tai harjoittele mindfullnessia YouTuben avulla.
 
Tän postauksen idea tuli mun päähän ihan sattumalta yllättäen. Mä oon huomannut, että en jaksa katsoa pelkkää telkkaria tietyn määrän yli, ja niinä iltoina kun vapaa-aikaa onkin vähän enemmän, sitä kaipaisi jotain muutakin tekemistä kuin sohvalla oleskelua. Itse käytänkin kotona oleskeluni perinteisen Netflixin, ruuan laiton ja siivoamisen lisäksi lukemiseen, skypettämiseen tai facetimeen, kaappien läpikäymiseen ja kirppiskasan kokoamiseen tai itseni hemmotteluun. No, ja toki myös niihin tylsiin juttuihin eli pyykin pesuun ja laskujen maksamiseen. :D
 
Mitä te tykkäätte tehdä vapaa-ajallanne? Vinkkejä saa antaa!

8 kommenttia:

 1. Jeee kiva postaus:) jos oon yksin kotona ja on tylsää nii teen aika usein jonku jumpan, käyn saunassa, pidän netflix maratonin..:)

  VastaaPoista
 2. Sä oot NIIN kaunis!

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama kun sulla eli enn jaksa kattoo telkkaria hirveesti.. Sit yleensä ihan tavallisissa kotitöissä menee aika.

  VastaaPoista
 4. Ei saakeli :DDDD muutettii miehen kanssa tähä jätkäsaareen viime kesänä ja käytiin kävelemässä siellä hietsun hautausmaan hoodeilla, törmättiin tohon vanhaan sairaalaan ja mies sit kysy, et mikä se on ja sanoin et näyttää ihan presidentin kesäasunnolta, missä saattas viettää aikaa joskus :DD joo melkein oli siis! ei sit sen kummemmin jääty miettii sitä, ihailtiin vaan kaunista ulkonäköä. Nyt on pieni häpeä, koska siinä ympärillä oli sillon ihmisiä ja jos ne kuuli ton mun heiton, niin toivon et ne ymmärs sen olevan silkkaa tietämättömyyttä :D voi että! Ja tosiaan, hankin salikortin tammikuun puolessa välissä ja sillon totesin, että nyt en voi enää sanoa että on tylsä -> jos on, niin eiku salille tai lenkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha! Mä nauroin tälle niin paljon, niin hyvä :D Tää oli jotain niin sellaista mitä mä voisin myös sanoa...

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...