11.5.2018

7+ syntiäni


Olen viime päivinä törmännyt blogeissa pyörineeseen 7 syntiäni -haasteeseen ja päätin itse myös tarttua ideaan kiinni. Mitkä teidän 7 syntiänne on?
 
Herkuttelusyntini
Karkit ja suklaa, etenkin Fazerin sininen. Olen täällä blogissa useita kertoja sanonut, etten niinkään välitä jäätelöstä, pullasta, kekseistä tai muista herkuista, mutta karkkia himoitsen melkein joka päivä. En ikinä syö isoa määrää karkkia kerralla, mutta hampaiden takia olen yrittänyt rajoittaa sen syömistä kertaan tai kahteen viikossa.
 
Ihonhoitosyntini
Mielestäni ihonhoitoni on aika hyvässä jamassa. Entisenä akne-teininä sitä on tottunut jo vuosia pitämään ihostaan huolta. :D Jos jotain keksisin, niin en ikinä kuori ihoani. Se olisi varmaan hyvä lisä aina silloin tällöin ihonhoitoon?
 
Siivoussyntini
... on ihan ehdottomasti pölyjen pyyhkiminen! Pyykinpesu on jees, imurointi on ok ja tiskauskin menee, mutta muistan todella harvoin pyyhkiä pölyt. Toisin sanoen, pyyhin ne silloin kun auringonvalo paljastaa tv-tason pölytilanteen...
 
Hiussyntini
Pidän hiuksiani todella paljon tiukalla ponnarilla tai nutturalla ja uskon sen katkovan hiuksia aika tehokkaasti. Käyn kampaajalla noin kaksi kertaa vuodessa, mutta hiukseni voisivat varmasti paremminkin jos niiden kuivia latvoja napsittaisiin useammin.
 
Ystävyyssyntini
Mä en tiedä voiko tätä ns. "synniksi" sanoa, mutta pidän aktiivisesti yhteyttä alle kymmeneen ystävääni. Mulla on kavereita, jotka ovat mulle myös tottakai tärkeitä, mutta kiireisen arjen ja kaiken tekemisen jälkeen tuntuu, että viikot menevät niin nopeasti eikä mulla riitä aivokapasiteettia muistaa ottaa yhteyttä kaikkiin.
 
Pukeutumissyntini
Mä oon mukavuudenhaluinen ja käytän ehkä noin neljäsosaa koko vaatekaappini sisällöstä. En kuitenkaan haluaisi sanoa näitä synneiksi, koska oon ylpeä siitä, että olen viime vuosina ymmärtänyt sen, että pienelläkin vaatekaapin sisällöllä pärjää kyllä ja mukava fiilis omissa vaatteissa näkyy myös ulospäin.

Parisuhdesyntini
Poikaystäväni on varmasti se ensimmäinen ihminen, joka huomaa kun mulla on huono päivä. Välillä sitä kannattaisi ihan heti sanoa, että on ollut karsea päivä, eikä alkaa kiukutella. Tämä on varmasti todella yleistä, että sille läheisimmälle ihmiselle puretaan omaa huonoa fiilistä ja etenkin jos ei itse edes sitä tiedosta, niin sitä voi olla vaikea estää.
 
+ Muita syntejäni:
... Näin yksin asuessani teen paljon useammin sitä, että jos tulen myöhemmin illalla kotiin niin en jaksa alkaa tehdä itselleni ruokaa. Silloin saatan syödä illalla vain jotkut leivät. Yhdessä asuessa on paljon kivempaa kun voi tehdä ruokaa myös toiselle eikä vaan itselleen.
... Olen ihan jäätävä heräteostaja - ruokakaupassa. En osta ikinä mitään vaatteita yms spontaanisti, mutta ruokakaupasta mulla tarttuu melkein aina jotain uutta mukaan. Välillä ne ovat menestyksiä ja välillä olen saattanut ostaa esimerkiksi energiajuoman, ja kotona siitä puolet juotuani muistan taas, miksi vihaan niitä ja miksen ole juonut niitä aikoihin.
... Mä oon ollut viime aikoina ihan liian saamaton blogin suhteen. Mulla menee päivät niin kovaa vauhtia ja jotenkin tuntuu, ettei inspiraatiota ole. Tämä on kuitenkin asia jota aina pyrin ja tulen tsempppaamaan <3
 
Ihanaa, aurinkoista viikonloppua kaikille <3
ps. Postaustoiveita saa antaa!

5 kommenttia:

 1. Mä asun mun miehen kanssa mutta hän on paljon myös poissa ja huomaan itsekin silloin syöväni vaan leipiä tai pikapuuroja tai tilaavani ruokaa itselleni :DD

  VastaaPoista
 2. hihh tää oli hyvä! meillä on vähän eri koska mä en välitä yhtään makeasta, mut herkuttelen sitten ruualla ja sipseillä eli suolaset on mun juttu! 😍

  VastaaPoista
 3. Jotenkin ihan superhurjaa, että tää mun haaste on lähtenyt niin paljon kiertämään! Googlailin, että mistä kaikkialta tämä nyt jo löytyy ja eksyin samalla ekaa kertaa sun blogiin. Jään seurailemaan, tykkäsin sun jutuista muutenkin :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans huono tekee ruokaa kun poikaystävä on poissa, nytki hän on tehnyt paljon iltavuoroo niin oon ite sit syöny vähän mitä sattuu..:D

  Ihana kuva toi alotuskuva! Oon fiilistelly täs aurinkopäivien aikana, kuinka ihmiset näyttää niin paljon kivemmilta hymyilevinä ja kesävaatteissa :)

  -Miia

  VastaaPoista
 5. Tää oli kyllä superkiva postaus, varsinkin noi extrasynnit! Näitä on ollut kiva lueskella kaikkien blogeista. :) Toi parisuhdesynti on kyllä sellanen, mihin itekin koitan kiinnittää huomiota ihan erityisesti. Yleensä tosin poikaystävän näkeminen vaan parantaa mun päivän hetkessä, mutta joskus on tullu tiuskaistua vähän tarkoituksettoman kovaan sävyyn jotain, jos itsellä vaan ärsyttää muut asiat. Ehkä tärkein synti, mistä opetella pois!

  Mun seitsemän syntiäni löytyy täältä :)

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...