31.5.2018

Kevyt vaellus Nuuksiossa
Mun mielestä on jopa vähän noloa, että olen asunut elämästäni noin 21 vuotta Helsingissä, mutten ole koskaan käynyt Nuuksiossa. Nuuksio on ollut mun "bucket-listillä" jo vaikka kuinka kauan ja viimein sain reissun sinne aikaiseksi. Halusimme mennä ystävän kanssa patikoimaan muutamiksi tunneiksi rauhalliseen ja luonnonmukaiseen ympäristöön.
 
Helsingin keskustasta Nuuksioon ajoi pienimuotoisessa ruuhkassa noin 45 minuuttia. Pysäköimme auton Haukanlammen parkkikselle ja valitsimme meille sopivan reitin. Olimme tutkineet eri reittivaihtoehtoja luontoon.fi-nettisivuilta ja suosittelenkin kyseiseen sivustoon tutustumista ennen ensimmäistä retkeänne. Reitit on hyvin merkattu ja meillä vierähti melko haastavakulkuisella reitillämme muutama tunti evästaukoineen. Oli ihan huippu päivä <3
 
Nyt kun Nuuksiossa on ensimmäinen kerta tullut vietettyä, haluan sinne taas. Juuso tulee ensi viikolla Suomeen 2,5 viikoksi ja meillä olisikin suunnitelmissa tehdä joku uusi, pidempi reitti siellä.

Oletteko te ikinä olleet Nuuksiossa?

11 kommenttia:

 1. Haha mä pistän vielä paremmaksi ; oon asunut koko elämäni Espoossa enkä ole ikinä käynyt Nuuksiossa!😆😆 se on ollut munkin listalla jo pitkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mut eikös siinä usein niin käykin että ne omat kotipaikkakunnan huudit jää usein tsekkaamatta..

   Poista
 2. Onks sulla hiustenpidennykset?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/6/18 00:24

  Nuuksio on aaaivan ihana! <3 Oon käynyt 2 vuoden Helsingissä asumiseni aikana siellä neljästi, välillä ihan yksinkin. Oma lempireittini kulkee Siikaniemen rannasta yhdyspolkua Korpinkierroksen reitille, yhdistää Korpinkierroksen ja Haukankierroksen, ja päättyy samaa yhdyspolkua pitkin takaisin Siikaniemen rantaan. Matkaa taittuu ihan huomaamatta noin 12km :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aivan mahtavaa, kiitos paljon vinkistä. 12km kuulostaa jo aika varteenotettavalta lenkiltä!! Ihana paikka kyllä toi Nuuksio!

   Poista
 4. Mulle tulee mieleen aina se kadonnut Unkarilainen nainen, niin en jotenki itse uskalla lähteä - katoaisin varmaan itsekin D: mulla on tosi huono suuntavaisto, joten parin tunnin reitillä menis varmaan 5h :D

  VastaaPoista
 5. Todella kauniin näköistä. Itselläni on suunnitelmissa lähteä Helvetinjärvelle vaeltamaan koiran kanssa vielä tänä kesänä :)

  VastaaPoista
 6. Järjestin meidän työporukalle viime vuonna tykypäivän Nuuksioon ja porukka tykkäsi todella paljon :) Meillä oli erilaisia kilpailuja, rakennettiin jopa lautta, joita sitten testailtiin :D Ei siinä kovin moni kuivanu säilynyt, mutta ai että oli hauskaa. Ruokakin oli todella hyvää ja syötiin tunnelmallisesti kodassa, joten jos on tykypäivä miettimistä niin voin suositella :)

  Muuten olen miettinyt, että heittäis koirat autoon ja ajelis sinne päin kävelee. Kyllä tuon paikan takia tunnin ajelee :)

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...