23.5.2018

Valkoiset tennarit puhtaiksi taikasienellä

Heippa! Mä en voi olla hehkuttamatta kuinka innoissani oon ollut näistä viimepäivien säistä <3 niin huippua, tätähän on kestänyt jo pitkään eikä ainakaan ihan heti loppua näy. Nyt nautitaan, nimittäin voi hyvin käydä niin että kesäkuussa sataa kaksi viikkoa putkeen :D
 
Tässä on ollut taas aikamoista menoa ja meininkiä. Mukana meiningeissä on tietysti ollut mun lempparitennarit ikinä: rakkaat, valkoiset ja mukavat Puman tennarini. Valitettavasti valkoiset tennarit eivät pitkään valkoisina pysy ja mä oon niitä yrittänyt putsata, pyyhiä ja pestä. Muuten kengät saa kyllä aika puhtaaksi mutta ongelmallisempi onkin tuo muovinen pohja, sitä en ole millään meinannut saada valkoiseksi.

Eräs päivä S-marketissa törmäsin tähän noin 3 euroa maksavaan taikasieneen, josta olen kuullut ihan huippukokemuksia. Päätinkin ostaa sen testiin ja ryhtyä toimeen.
 

Käyttö on hyvinkin helppoa, senkus kastelet lämpimällä vedellä ja puristat ylimääräiset veke. Sitten hankaamaan!Yllä kuvaa kun olin saanut ensimmäisen kengät hoidettua. Ero on huomattava!! Kenkä näyttää melkeimpä uudelta.


Kengännauhat pesin erikseen vielä pesuaineella ja katsokaa mikä lopputulos, rakkaat tennarit ovat taas ihan hohtavat <3
 
Taikasienen plussat ja miinukset:
+ ympäristöystävällinen ja tehokas!
+ ei vaadi muita pesuaineita tai kemikaaleja
+ helppo käyttää
+ edullinen
- niinkuin paketissa sanotaankin, se kuluu käytössä. Toisin sanoen se "rapisee" paloina pois. Hangatessa sienestä lähtee paljon pieniä palasia ja murusia irti, joten toimenpide kannattaa tehdä kylppärin lattialla tai muulla alustalla, josta muruset on helppo puhdistaa pois.

Toisin sanoen, suosittelen testaamaan! :) Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille <3

12 kommenttia:

 1. Sä et uskokaan kuinka ajankohtainen tää vinkki oli :DD

  VastaaPoista
 2. Mä käytän tota sientä kun pesen kylppärin laattojen välien puhdistukseen! Mikään ei saa niitä niin puhtaiksi kun tuo sieni. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit mun täytyy kokeilla. Se oli kyllä tosi tehokas, toimii loistavasti varmaan myös muihin pinttyneisiin pintoihin! :)

   Poista
 3. taikasieni on kyl loistava, mut toi rapistuminen on ärsyttävää! jos on jotain mitä pitää hangata kovempaa nii se saattaa yhellä kertaa olla jo käytetty.. mutta siis oikeasti kyl loistava väline ja mielellää suomalaisesta tuotteesta pari euroa maksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla kun nuo molemmat kengät tuosta putsasin niin 1/4 sienestä on rapistunut pois. Oon samaa mieltä, tosi hyvä tuote! :)

   Poista
 4. Taikasienen käytössä kannattaa hieman kyllä käyttää harkintaa.. jos on herkkiä pintoja niin tuo saattaa naarmuttaa pintaa.. kun periaatteessa tuo ”pesuteho” johtuu karkeasta pinnasta. Mutta on kyllä superhyvä siivouksessa! :)

  T: Juuls

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkeasta pinnasta? Miten mun mielestä se ei vaikuta ollenkaan karkealta. :D Joo en sitä kyllä käyttäisi millekään aremmilla pinnoille.

   Poista
  2. Joo se ei sillä tavalla olekaan karkea. Vaikea selittää :D tavallaan ihmesienen putsausteho mielestäni perustuu siihen että se ”kuluttaa” lian pois jolloin se tietenkin kuluttaa myös putsattavat pinnatkin. Esimerkiksi kun jonkun kaapin ovea sillä putsasin kun siinä oli likaa mikä ei millään muulla lähtenyt.. lika lähti mutta näkyy myös kohta mistä olen putsannut :/

   Juuls

   Poista
  3. Aa aivan! Itse oikeastaan enemmänkin vain pyyhin sillä enkä uskaltanut hangata, ehkä jotain kylppärin lattiaan uskaltaisi käyttää vähän voimiaan. :D

   Poista
 5. Hyvä postaus

  VastaaPoista
 6. Tennareista saa myös tuon muovisen/kumisen pohjaosuuden kirkkaan valkoiseksi kynsilakan poistoaineella. Itse olen käyttänyt tätä ja kätevä kun löytyy aina kaapista. :D

  VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...