23.7.2018

Terkut Maltalta!


Moi babes. Terkut Maltalta! Tulin tänne viime tiistaina viettämään tällaista ns. loman ja työn sekoitusta. Mä kun aloitin nykyisessä työpaikassani viime marraskuussa, ei mulla vielä kovasti ole lomia kertynyt. Oon kyllä super tyytyväinen ja kiitollinen, että työt onnistuu näin kesäkaudella etänä ulkomailtakin. :) 

Pääosin arkipäivät on täällä sujuneet niin, että tehdään molemmat päivällä töitä ja iltaisin sitten käydään syömässä, uimassa, kävelyllä, shoppailemassa jne. Viikonloppuna tehtiin ihana reissu Melliehaan jossa uitiin ja snorklattiin koko päivä. Ai niin, ja mä nukuin sellaisen reilun tunnin päikkärit varjossa uintien välissä. :D Aivan mahtavaa siis!! Oon saanut ihan uudenlaista varmuutta snorklaamiseen ja sukelteluun. Oon nähnyt täällä aivan mielettömän kauniita ja värikkäitä kaloja ja monen metrin syvyyteen meren pohjaan täysin valkoista hiekkaa. Malta on oikeasti ihan loistava sukellus- ja snorklauskohde, suosittelen lämpimästi! Pieniltä haavereilta ei kuitenkaan seikkailija välty: oltiin nimittäin eilen yhdessä saaressa viettämässä superkuumaa päivää ja kyseisellä saarella ei ole hiekkarantaa vaan veteen tulee laskeutua sellaiselta röpelöiseltä kalliolta. Noh, mun liikkeet eivät valitettavasti olleet kovin sulavat ja laskeuduin veteen sitten tuloksena haavat käsissä, jalassa ja muutama pitkä vekki molemmissa kankuissa. :DD Mut hei, tekevälle sattuu!

Täällä on ollut pari päivää ihan uskomattoman kuuma eli noin 33-35 astetta päivällä. Mä jotenkin siedän tätä kuumuutta paljon iisimmin kuin ennen, koska Suomessa ehdin tottua kunnon helteisiin. Täällä on onneksi se etu, että joka paikassa sisätiloissa on hyvin toimivat ilmastoinnit, ja esimerkiksi Juuson kämpän ilmastointi viilentää koko asunnon noin kahdessa minuutissa. 

Mä lopetin juuri työpäivän, tulin postailemaan tänne ja nyt oon lähdössä hierontaan yhteen läheisen hotellin spahan. Takaisin Suomeen suuntaan torstaina, eli tässä on vielä muutama päivä aikaa tehdä kaikenlaista kivaa. Aivan mahtavaa viikkoa teille <3

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihan taivaalliselta <33 mistä toi sun lila uimapuku on? (:

  VastaaPoista
 2. Miten olet viihtynyt tuossa uudessa työssäsi? Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvin, vaikka se onkin kyllä haastavampi ja kiireisempi pesti kuin edellinen :) Kiitos!

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...