15.11.2018

Ihmetyttää ihmiset... x 3


1) Mua ihmetyttää, miksi jotkut ostavat ns. julkkiksilta treeni- ja ruokaohjelmia? En nyt tarkoita tällä mitään pahaa, haluaisin vain ymmärtää, että miksi? Etenkin, jos tämä julkisuuden henkilö ei ole koulutukseltaan personal trainer tai ravitsemusterapeutti. Musta tuntuu, että joka toinen julkkis ja "julkkis" myy nyt omia treeni- ja ruokaohjelmiaan, jotkut jopa aika kovaan hintaan. Ovatko (tai siis ovathan) nämä ohjelmat aina oikeiden ammattilaisten koostamia? En välttämättä itse nyt lähtisi ostamaan treeniohjelmaa ihmiseltä, joka on itseoppineena käynyt joskus parit fitness-kisat läpi. Meillä on kuitenkin Suomessa ihan älyttömästi oikeita kouluttautuneita ammattilaisia, ravitsemusterapeutteja ja pt:itä, niin jotenkin tuntuisi luonnolliselta ostaa nämä palvelut suoraan heiltä.

2) Mua ihmetyttää pyöräilijöiden liikennekäyttäytyminen täällä Helsingin keskustassa. Suurin osa pyöräilijöistähän ajaa tietty ihan järki päässä, mutta viikottain todistan sellaisia vaaratilanteita, missä mua ihan oikeasti pelottaa pyöräilijän puolesta. Mitä liikennesääntöjä pyöräilijät muuten noudattavat? Jos he ajavat autotiellä, niin noudattavatko he autojen liikennesääntöjä? Näen tosi usein, että pyöräilijät ajavat punaisia päin tai ajavat väärään suuntaan yksisuuntaisella kadulla. Mulla on käynyt pari kertaa aika hasardeja tilanteita, kun olen iloisesti kävellyt suojatiellä vihreillä valoilla tai katsonut yksisuuntaisella kadulla vain tulevien suuntaan ja toisesta suunnasta on pyöräilijä singahtanut ohi.

3) Mua ihmetyttää suunnattomasti ihmisten käyttäytyminen, kun jonkun julkisuuden henkilön  uutisoidaan olevan syytteessä seksuaalisesta häirinnästä. Keltään ei varmaan mennyt ohi, että eräs viihdemaailmasta tunnettu mies on tällä hetkellä syytteessä seksuaalisesta häirinnästä. Oon ollut ihan järkyttynyt viimepäivien somekeskusteluista asiaan liittyen. Toisaalla huudellaan, kuinka tämä mies on "iljettävä sika, joka pitäisi viedä ladon taakse ammuttavaksi" ja toisaalla puhutaan kuinka "tämä on taas niiden metoo-natsien uusin hyökkäys kateellisilta ja katkerilta naisilta". Saisinko muistuttaa, että tuomiotahan tästä keissistä ei ole vielä annettu? Mielestäni on jotenkin uskomatonta, että osa ihmisistä, jotka tätä syytettyä fanittavat, kokevat tietävänsä täysin varmasti, mitä jossakin tilanteessa on tapahtunut. "Sä olet ihan huippu tyyppi, en usko näitä puheita, kyllä naisten pitäisi pientä kevyttä alapää-vitsailua kestää" - sanoo eräs kommentoija omine olettamuksineen vaikkei kyseisestä tapahtumasta ole tiedotettu yhtään enempää. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta pidemmänkin tekstin, mutta tämä nyt vain lyhyesti tähän tapaukseen liittyen. 

Miksi musta tuntuu, että saatoin sohaista nyt muurahaispesää :D 
Mitä te olette näistä mieltä?

19 kommenttia:

 1. Onpa ihana kuva!! Vau. Olet tosi nätti!! Ihanat hiukset !!

  VastaaPoista
 2. Tuo 3: kohta. Mä olen NIIN SAMAA MIELTÄ. Kiitos Vilma <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. 1. Oon miettinyt ihan samaa! Etenkin parin kohujulkkiksen kalliit treeniohjelmat 🤢 ja jotain saliohjelmia ihmisille jotka ei oo vaikka ikinä ollut salilla, autz..
  2. Mun mielestä pyöräilijät noudattaa autotiellä ajaessa autojen liikennesääntöi 🙂 tai ainakin pitäs noudattaa.. 😃
  3. Nuo kommentit on ollu niin typeriä. Oon ollut ihan suuttunut kun oon lukenut noita samanlaisia kommentteja että kuinka noi ilmoittaneet naiset on katkeria ja miesvihaajia.. 😠

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, voi käydä aika pahastikin jos joku lähtee salille ekaa kertaa pelkkä ohjelma mukanaan.
   Ja näin mäkin oon ajatellut eli autojen liikenesääntöjä, mutta aika harvoin näen niin kuitenkin tapahtuvan.. :/

   Poista
 4. Tuo kolmonen. Juuri tuon syyttelyn takia seksuaalisesta häirinnästä ei vieläkään uskalla puhua kunnolla. Syyllistetään siitä jos ei ilmoiteta häirinnästä ja jos ilmoitetaan, niin olet törkeä paha ihminen.

  VastaaPoista
 5. Mä sinänsä ymmärrän ton ykkös kohdan, koska PT:n hankkiminen on ihan tosi kallista (Ainaki mitä itse olen kattonut) ja nää julkkisten paketit on max 80€ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, mut usein näen jotain tarjouksia missä pt:n tekemä ruoka- ja treeniohjelma joku 50 euroa. Taitaa tossa meidän lähisalillakin olla 1h pt:n kanssa ja treeniohjelma olla 80 euroa. :)

   Poista
  2. Riippuu joo salista paljon, kerran katoin PT:n hinnastoja ja siellä pelkästään ohjaus oli sen 1200€/3kk ja sitten totesin miehelle, että otan häneltä mielummin ohjelman. Mut moni kato uskoo että nää julkimot osaa ja siksi maksaa.

   Poista
 6. Et sohaissut muurahaispesää, kerrankin joku vaan sanoo sen mitä kaikki järkevät ihmiset aattelee. -,- Mutta noista julkkisten paketeista, nii ainaski yhen julkimon paketti on tehnyt ihan ammattilaiset ja se kulkee vaan hänen nimellään ns mainostarkotuksin :) Mä oon ite ostanu treeniohjelman pt:ltä ja ravinto-ohjelman sain duuniterveydenhuollon kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin vähän mietinkin, että varmaan monen ohjelmat on koostettu oikeiden ammattilaisten toimesta. Sittenhän se on ihan fiksua! :)

   Poista
 7. Oon samaa mieltä kaikista. Varsinkin näin pimeällä nuo pyöräilijät aiheuttavat paljon vaaratilanteita :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mua usein jännittää ihan niiden pyöräilijöidenkin puolesta :(

   Poista
 8. Sulla on niin kiva tapa kirjoittaa! (:

  VastaaPoista
 9. Sama toi kolmonen!!! Yritän olla lukematta ihmisten kommentteja yleensä tällasista asioista koska meinaa pää räjähtää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Ihmisten tyhmyys ja julmuus on vaan niin raivostuttavaa.

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...