7.11.2018

Inhokki vs. suosikki


Heippa kaikki <3 Päätin avata teille vähän mun inhokkeja ja suosikkeja. Keksisin näitä varmaan vielä kuinka paljon, mutta teen näitä vaikka vielä toisen osan jos nämä teillekin nappaa.

RUOKA
Suosikki: Sushi ja poke bowlit. Tosin sushi ja poke bowlit ovat sen verran herkkiä ruokalajeja, että ne huonosti tehtyinä voivat olla myös aika kamalia.
Inhokki: Kinkku- ja lohikiusaus. Kanaviilokki. Yök.

LIIKUNTALAJI
Suosikki: Tanssi ja jumppa. Sellainen liikunta on parasta, missä ei edes huomaa hikoilevansa ja aika kuluu kuin siivillä. On myös kivaa, kun joku muu kertoo mitä tehdä ja itse voi laittaa aivot narikkaan. Tennis, uinti ja kävelylenkit ovat myös ihania.
Inhokki: Sähly. Mulla on jäänyt hirveät traumat koulujen liikka-tunneilta, kun sählyn jälkeen oli aina nilkat ihan haavoilla ja mustelmilla :D En muutenkaan tykkää mistään liikunnasta mitä tehdään hampaat irvessä ja veren maku suussa. Mä en ole mikään huippu-urheilija, joten liikunnan pitää olla kivaa!

TV-SARJA
Suosikki: Miten hemmetissä tähän voisi sanoa vain yhden?! Ehkä lempparisarjani ikinä on American Horror Story. Rakastin myös aikoinaan Gossip Girliä ja Netflixin People vs. OJ Simpson oli ihan sairaan hyvä. Narcosin eka kausi ja Breaking Badin sekä Mad Menin pari ekaa kautta olivat loistavat. Nyt katsotaan Oncea joka on ihanan kevyt ja Making a Murdererin toista kautta, joka on koukuttava mutta verenpainetta nostattava.
Inhokki: Tällä hetkellä menevistä tv-sarjoista en ymmärrä ollenkaan Love Islandia. En pysty katsomaan sitä, kun tulee niin hirveä myötähäpeä niitä ihmisiä kohtaan, sori...

ELOKUVA
Suosikki: Tästäkin on vaikea valita vain yksi. Tai nojoo, ehkä lempparein leffani ikinä on Big Fish. Tokalle sijalle pääsee Interstellar ja kolmanneksi American Beauty. 
Inhokki: En tykkää kovin romanttisista elokuvista. Sellaiset elokuvat, missä romantiikkaa tuputetaan vähän liikaa, ei vain toimi mulla. Sanotaan nyt vaikka PS. I love you ja Love Actually, niiden  aikana olen nukahtanut. Kamala sanoa, varsinkin kun tiedän tuon Love Actuallyn olevan todella monen tyyliin lempparileffa.. :D

KOULUAINE
Suosikki: Mun lemppariaineet koulussa olivat äidinkieli ja musiikki. Lukiossa lempiaineet olivat psyka ja filosofia. 
Inhokki: Mä tykkäsin melkein kaikesta koulussa, mutta ehkä fysiikasta en niin paljoa välittänyt. Mulla oli aina tosi huonoja fysiikan opeja, eikä ne ainakaan innostaneet sen oppimiseen.

VAATETRENDI
Suosikki: Tällä hetkellä leveät lahkeet ja ihanat syksyiset sävyt eli viininpunainen, ruosteen sekä sinapin värit ja oliivinvihreä.
Inhokki: Sellaiset korkeavyötäröiset pyöräilyshortsit ja dad snearkersit, mitä esim Kim Kardashian käyttää.

PUHELIMEN APP
Suosikki: Rakastan tehdä to do-listoja joten lemppari-appini on ehdottomasti Do! Sinne voi tehdä tosi kätevästi erilaisia listoja ja tuota appia on helppo käyttää.
Inhokki: iPhonen oma kalenteri-app on ihan surkea. En tykkää ollenkaan, että siinä ei näe mm. viikkojen numeroita ja siinä ei ole viikkonäkymää, vaan joudun aina avaamaan jokaisen päivän erikseen. Olisi ihana jos puhelimessa olisi hyvä kalenteri mikä aukeaisi aina viikkonäkymällä, siinä näkyisi viikkojen numerot, nimipäivät jne. 

Haluan kuulla myös teidän suosikkeja ja inhokkeja?! :)

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä noista liian romanttisista elokuvista.. Pakko kommentoida tuota iPhonen omaa kalenteria ja viikkojen numeroita... Ne löytyy asetuksista --> Kalenteri --> viikkonumerot valitsee aktiiviseksi :) Toivottavasti löydät nuo numerot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, sain sen korjattua! :) Mutta siltikään ei viikkonäkymää, se on se mikä mua ärsyttää eniten...

   Poista
 2. Heheh, meillä meni pari just toisin päin. Nimittäin mä oon just se jonka lempi leffa on Love actually :DD

  VastaaPoista
 3. Mulla näkyy iPhonen kalenterin apissa viikkonumerot! Sen saa mun mielestä jostain asetuksista esille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo sain sen nyt esille! Ärsyttävää vaan, kun ei edelleenkään saa sitä viikkonäkymää :(

   Poista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...