About Vilma


VilmaOlen 26-vuotias tyttö Helsingistä. Työskentelen laillisen asiantuntijan tehtävissä julkisessa organisaatiossa. Minulla on oikeustieteellinen tutkinto, ja olen käynyt yliopiston ulkomailla. Valmistuin vuonna 2015 Master of Laws-nimikkeellä Lontoosta Queen Maryn yliopistosta.
Asun Helsingin keskustassa poikaystäväni kanssa. Ystäväni ja perheeni ovat minulle todella tärkeitä. Elän aika aktiivista elämää, teen arkisin paljon töitä ja vapaa-ajan vietän mieluiten ystävien kanssa ja harrastaessa.


Olen blogannut kesästä 2011 alkaen. Blogini on itselleni todella tärkeä, se on kulkenut matkassani kaikki vuodet ulkomailla asumisen aikana. Blogilla on ollut kaksi nimeä, ensimmäinen oli "Highway to Sun", sillä halusin blogini olevan piristysruiske arkeen niin itselleni kuin lukijoilleni. Nykyinen nimi, Kisses from Vilma, syntyi ulkomailla asuessani. Idea lähti siitä, kun Lontoossa näin kun ihmiset kirjoittelivat postikorttien perään aina "kisses from x and x". Ajattelin, että tämän blogin myötä postauksieni kautta lähettelen ikään kuin postikortteja teille.Blogini merkitys on muuttunut suuresti vuosien aikana. Aluksi useimmiten esittelin ostoksiani ja meikkijuttuja, ja ulkomailla asuessani blogin idea oli kertoa ulkomailla opiskelevan arkea. Kun syksyllä 2015 muutin takaisin Suomeen, blogi kävi läpi identiteettikriisin. Uskon kuitenkin, että olen nyt löytänyt mieluiseni tavan tehdä tätä. Blogini  on nykyään sekoitus omaa elämääni ja arkea, matkustelua ja tyyliä. Tulevaisuudessa haluaisin kirjoitella enemmän mielipidekirjoituksia ja alkaa tehdä enemmän myös videoita. Mulle saa aina laittaa viestiä ja kommenteilla kehitysideoita tai muuten vain. Parasta bloggaamisessa on vuorovaikutus lukijoiden kanssa!Muualta somesta minut löytää helposti:

Instagram: kissesvilma
Snapchat: kissesvilma


CONTACT ME: kissesvilma@gmail.com 


1 kommentti:

  1. Hei ois kiva jos tekisit postauksen virossa opiskelusta :)

    VastaaPoista

I'M HAPPY TO HEAR YOUR COMMENTS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...